Θα μεινεις μαζι μας. Θα σε χρεωσω λογικα και θα σου φτιαχνω και πρωινο στο κρεβατι.
Θα το οργανωσουμε ΟΤΑΝ πρωτα ο Θεος και ΑΝ επιστρεψω.
Ξεκινησαμε παντως, μιση ωριτσα καθυστερηση μονον.
Boys pray for me.
Θα μεινεις μαζι μας. Θα σε χρεωσω λογικα και θα σου φτιαχνω και πρωινο στο κρεβατι.
Θα το οργανωσουμε ΟΤΑΝ πρωτα ο Θεος και ΑΝ επιστρεψω.
Ξεκινησαμε παντως, μιση ωριτσα καθυστερηση μονον.
Boys pray for me.
Vasilis (18-04-10)
Κώστα η Κρήτη είναι ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΤΟΠΟΣ (το ξανάγραψα ε?)
Μπορείς να συνδιάσεις ότι βάζει ο νού σου, βουνό, θάλασσα, ηρεμία, μπάχαλο (και κακό και καλό), διασκέδαση (έχει κάτι νυχτομάγαζα στα Χανιά...), φιλοξενία, καλό και επαγγελματικό service (στις περισσότερες περιπτώσεις), υποδομή (νοσοκομεία αχρείαστα να'ναι !), τα πάντα.
Το αυτοκίνητο θα το χρειαστείς για να πάς και να΄ρθεις νοικοκυρεμένα (που λέει κι ο Snoopy) αφού θα έχεις τα παιδιά και αρκετά παρελκόμενα.
To "Kalimera Kriti" θα σε κάνει να θές να μείνεις εκεί και να μην θές να πάς κάπου αλλού αλλά κρίμα θα'ναι αν είσαι εκεί να μην κάνεις και 1-2-3 εξορμήσεις (προς Αγιο Νικόλαο, Σητεία, Ιεράπετρα, Γαίδουρονήσι, Μακρύ Γιαλό κλπ).
Αν τα παιδιά ήταν σε μεγαλύτερη ηλικία (πάνω απο 13-14) θα σου πρότεινα και τα Χανιά (για άλλους λόγους θα ξετρλένονταν τα παιδιά και για άλλους οι γονείς).
Το Ρέθυμνο (μέσα στην παλιά πόλη) είναι μαγευτικά αλλά όχι με παιδιά. Εκεί έιναι να πάς βράδυ με παρέα 1-2 ζευγάρια και να απολαυσετε δείπνο που θα θυμάστε για πολλά χρόνια (ειδικά για το περιβάλλον).
Το Ηράκλειο (μέσα) μην τολμίσεις να το πλησιάσεις (δεν διαφέρει απο Αθήνα-Πειραιά).
Επιμένω στην αρχική μου πρόταση για "Κalimera kriti"
Αν το σκεφτείς σοβαρά και πάρεις πληροφορίες (σου είπα οτι το site το αδικεί πολύ), διευκρίνησε οτι θες all inclusive. Εγώ καθε φορά το κλείνω half-board για να μπορώ να έχω επιλογές για καμιά νυχτερινή εξόρμιση σε κάτι εκπληκτικά παραδοσιακά (γνήσια χωριάτικα) τοπικά μαγεριά ή ψαράκι στην διπλανή Μίλατο (πάνω στη Θάλασσα).
Πρέπει να βρούμε μια ευκαιρία να σου δείξω photo (να δεί και η οικογένειά σου) και τότε ίσως πάρεις μια γευση.
Εγώ πάντως ξέρω οτι εκεί περνάω καλά (τα παιδιά να δείς...) και ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ πραγματικά. Συνήθως κάθομαι μια εβδομάδα και μετά πάω και 1-2 μέρες σε ορεινό χωριό στο Ρεθυμνο (καταγωγή της μητέρας μου).
Σκέψου το.
Το θέμα με ενδιαφέρει και μένα ιδιαίτερα, κυρίως γιατί είναι οι πρώτες διακοπές που θα πάω μετά απο 5 χρόνια και μάλιστα με μικρά παιδιά (4,5 και 3). Τι κοστουμάκι όμως να υπολογίζω ρε παιδιά για all-inclusive? Υπάρχει τίποτα με κανα 300αράκι τη μέρα ή λέω πάαααρα πολύ λίγα; Τα sites της grecotel είναι πάρα πολύ ωραία, αλλά τα 600+ ημερησίως είναι πολύ ψηλά για το βαλάντιό μου.
Vasilis (19-04-10)
Για ριξε και εδω μια ματια! Μεσσηνια.
https://www.starwoodhotels.com/luxur...ropertyID=3290
Νομιζω πως αξιζει!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη joseph : 19-04-10 στις 02:53
Vasilis (19-04-10)