Δε βολεύει η avent οικονομικά, γιατί αναγκαστικά κ τα μπιμπερό πρέπει να είναι αβεντ για να μπαίνουν στον αποστειρωτή. Τα έχουν φτιάξει έτσι ώστε να τα χρυσοπληρώνεις.
Καλύτερα κατσαρόλα με ζεματιστό νερό ή αποστειρωτή chicco ή κάποιον γιουΝιβέρσαλ τέλος πάντων.
Γενικά όσο λιγότερα παίρνεις από όλες αυτές τις μλκιούλες τόσο το καλύτερο. Τρελή βιομηχανία.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Σταθη, τα θερμα μου συγχαρητηρια σε σενα και την γυναικα σου!
Ενα πολυ ευχρηστο link που μπορεις να το χρησιμοποιησετε, κανεις δωρεαν εγραφη,
https://www.babycenter.com/
και μπορεις να βρεις οτι πληροφοριες φανταστεις απο την συλληψη μεχρι την παιδικη ηλικια, απο τις περισσοτερες ειδικοτητες γιατρων.
αλλο ενα link που εχει ιδεες και λυσεις
https://www.onestepahead.com/home.jsp?siteId=117
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
Στάθη συγχαρητήρια και από εμένα! Να είσαστε όλοι υγιείς και ευτυχείς.
Αν με το καλό καταλήξεις σε καθισματάκι, μέσα από τα διάφορα που θα δεις, ρίξε μια ματιά στο ακόλουθο ιντερνετικό κατάστημα, από το οποίο αγόρασα τα 2 καθισματάκια που έχουμε και τώρα πάω για το τρίτο.
https://www.kindersitze.de
Για την ιστορία εγώ είχα διαλέξει το Recaro Young Profi Plus μαζή με τη βάση του ISOFIX για τον πρώτο καιρό και μετά αγόρασα το Recaro Young Sport το οποίο είναι group 1-3 από 9 μέχρι 36 κιλά (μέχρι 12 ετών περίπου).
Το young profi plus κουμπώνει με τους κατάλληλους αντάπτορες και στο καρότσι McLaren τα οποία θεωρώ τα καλύτερα λόγω μεγέθους, βάρους και ευκολίας στη χρήση. Έχουν το ελαφρύτερο καρότσι για χρήση από νεογέννητα...
Stathis (31-10-11)
Σταθη ,ειμαι παλιος σ'αυτα και δεν μπορω να βοηθησω, αφου δεν ειμαι ψαγμενος με τα σημερινα δεδομενα,που λογικα εχουν εξελεχθει αρκετα σε σχεση με 15χρονια πριν.....
.....αλλα ευχομαι και εγω με το καλο να γεννηθει το μωρακι σας(ποτε με το καλο το υπολογιζετε?).....και οπως λεει και συνονοματος μου μη ξεχασεις το δωρακι στη συζυγο!!!
Stathis (01-11-11)
Πάνο, εγώ στον Avent έβαζα τα μεγάλα μπιμπερό της Chicco και χώραγαν άνετα, μαζί με πιπίλες κλπ. Η κατσαρόλα δε συμφέρει, μετά από 6 μήνες αποστείρωσης θα έχεις καταναλώσει όση ενέργεια χρειάζεται κι ο Σπούτνικ για να τεθεί σε τροχιά. Άσε την πιθανότητα ατυχήματος με το ζεματιστό νερό...
Συμφωνώ με τη βιομηχανία με τις μλκιούλες! Δύο πράγματα όμως είναι απαραίτητα: Βραστήρας + αποστειρωτής.
Stathis (01-11-11)
Ptboul (01-11-11)
Σταθη με το καλο να δεχτητε το παιδακι σας!!!!θα αλλαξει ολη σας η ζωη!!!!
τωρα στο θεμα......μην ακους κανεναν απο τους παραπανω.....
παιδικο καθισμα-maxi cosi
καροτσι-quinny
asot (03-12-11)
Καταρχην συγχαρητηρια σε σενα και την γυναικα σου, και ευχομαι το μωρο να ειναι γερο και ευτυχισμενο.
Οσο αναφορα τα εξεσουαρ για το μωρο, εγω ειχα chicco, ειτε αφορα καθισμα ειτε καροτσι και ειμαι ικανοποιημενος, οπως και να εχει αξιζει το ψαξιμο μιας και οι επιλογες ειναι πολλες!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ....ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.
Όταν είχαμε πάει να ψωνίσουμε τα παρελκόμενα, έτσι μας είπαν στο κατάστημα, ότι τα προϊόντα της αβέντ συνεργάζονται μόνο μεταξύ τους. Δεδομένου ότι ήταν πανάκριβα, τα απορρίψαμε χωρίς δεύτερη σχέση.
Μιλάω για την γενικότερη φιλοσοφία (όπως ισχύει παντού) της υπερκατανάλωσης και της γέννησης αναγκών από το πουθενά.
Πάντως αυτό που μπορώ με αρκετή βεβαιότητα να πω, είναι τα μπιμπερό της Dr Brown με την πατέντα κατά των κολικών, βοηθούν αρκετά.
Τέλος, σύντομα θα ρθει καιρός που θα μπαίνει τσικάΛι για όλους στο σπίτι επάνω στη φωτιά, κάπου στο χωριό κ θα πλένουμε με πράσινο σαπούΝι στη σκάφη.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
S8N (01-11-11)