Ψάξε όλο το DW με δουλειές από όλη την Ευρώπη και βρες μου ποιος το αναφέρει. (με εξαίρεση κάποιες πανάκριβες δουλειές του Paul Dalton)
H κάθε δουλειά φίλε μου είναι δουλειά custom και διαφορετική (εγώ θέλω κερί Zymol αξίας 30.000 δολλαρίων ενώ εσύ θες κεράκι των 50 ευρώ)
Είναι δυνατόν λοιπόν να κοστολογείται η ίδια δουλειά ίδια τιμή?
Επίσης υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ΑΠΑΙΤΟΥΝ να περαστεί το αμάξι τους 7-8-9 ακόμι και 10 χέρια από το Χ υλικό
Είναι δυνατόν αυτή η δουλειά να αναφερθεί?
Μετά θα βγεις και θα λες "φαρμακείο ο Α", "κλέφτης ο Β" κλπ κλπ
Detailing Madness
Ίσως σας καλυψω… X3 κόστος 150 ευρώ
IMAG1292.jpg
IMAG1306.jpg
IMAG1300.jpg
IMAG1303.jpg
A8hnaios (25-11-14), Bazil Van Sinner (18-02-15), gant (25-11-14), katsaraios (25-11-14), Ptboul (25-11-14), scania124 (25-11-14), Vassilis ///M (25-11-14), wheelman (25-11-14), zaharias (25-11-14)
Συγνώμη...αλλά αυτά που περιγράφω γίνονται ή γινόντουσαν σε φόρουμ...έμπαινε έβαζε το κάθε μαγαζί 15-20 φωτογραφίες το πριν, το μετά, μετρήσεις σε πάχος βαφής, τι υλικά χρησιμοποίησε και πάει λέγοντας.
Εγώ και άλλοι ρωτήσαμε δημόσια ή σε pm ενδεικτικά πόσο κόστισε η συγκεκριμένη εργασία, αφού με τόσες φωτογραφίες μπορείς να βγάλει συμπέρασματα για την κατάσταση που ήταν το αυτοκίνητο και ποτέ δεν πήραμε απάντηση.
Για ποιο λόγο δηλαδή μπαίνει αναλύσει τα πάντα, τα υλικά, πόσα χέρια περάστηκαν, τις δυσκολίες, τις ώρες και στο τέλος δεν δίνει μια ιδέα για το κόστος;
Μάλλον είμαι παράλογος...
Στέφανε το πήγα το ένα πρωί και το πήρα το επόμενο.
Μπράβο ρε Μιχάλη. Δηλαδή είναι παράλογο να κάτσεις να γράψεις το κόστος; Δεν ρωτάμε ως εφορία απλά να δούμε τι παίζει ανάλογα με τη δουλειά που θέλει το κάθε αμάξι. Αρκετά βρώμικο το Χ3 και με δύσκολο χρώμα στα δέρματα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Harisp : 24-11-14 στις 23:41
ntinos (25-11-14)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bitz : 25-11-14 στις 09:16
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.