Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Τελικά θα γίνει? Για να ξέρω να πεταχτώ!
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Νομίζω ακόμα να τον πιούμε στην υγειά του καινούριου οχήματος του merbeind!!!! Εγώ πάντως το είδα στο γκαράζ την προηγούμενη φορά. Πολύ ωραίο
Για πάμε να κάνουμε συνάντηση να βρεθούμε.
Έχουμε καιρό να τα πούμε.
Χρονια πολλα!!!
Επειδη σημερα ειναι δυσκολο να οργανωθουμε για μαζωξη,τι λετε να βρεθουμε αυριο Δευτερα 26-12-2016???
Προτεινω στο γνωστο μερος (Μικελ ΠΕΟ Λαρισας-Αθηνων) γυρω στις 11:30 με 12:00 το πρωϊ (ειναι αργια και τα καταστηματα ειναι κλειστα) να τα πουμε μερα και οχι νυχτα..... να ειμαστε και ιδανικα για φωτογραφιση!!!
Πολλή καλή ιδέα Να φέρω τον Μπέμπη τον Μικρό, γιατί το Liliput δεν λέει...
aristent (25-12-16)
Tι κανουμε???.....για πειτε???
Ok.μετα απο τηλ/κη συνομιλια με τον Μιχαλη Μερμπεϊτ,που εχει μιλησει τηλ/κα και με Μαρινοελ,οριστικοποιουμε την μερα και ωρα συναντησης!!!
Χριστουγεννιατικη συναντηση αυριο Δευτερα 26-12-2016 στο Μικελ ΠΕΟ Λαρισας-Αθηνων και ωρα 17:30-18:00
I_MNL (25-12-16)