περαστικα λιακο...ευχομαι οσο δυνατον λιγοτερη ζημια...εσυ να σαι καλα..
υ.γ. μην τις βαψεις τις ζαντες...ευκαιρια για motorsport...
περαστικα λιακο...ευχομαι οσο δυνατον λιγοτερη ζημια...εσυ να σαι καλα..
υ.γ. μην τις βαψεις τις ζαντες...ευκαιρια για motorsport...
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
HLIAS - E36 (26-05-14)
Τη ζαντα εμφανισιακα ισως τη φτιαξεις με μια ειδικη πλαστελινη που υπαρχει. Τσεκαρε bavauto στο γιουτουμπι..
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Κώδικας:Η ιστορία του μπεκρή
HLIAS - E36 (26-05-14)
Άρη το θέμα είναι πως η χαζομάρα δεν έγινε στη στροφή...
Φάνη όταν υπάρχει κίνηση είτε πεζοί είτε αυτοκίνητα δεν κάνω τέτοιες τρέλες...
ΧΩΡΙΣ, φίλε...χωρίς...!!! ...αυτά και άλλα πολλά ακόμα...
Bazil μην μπερδεύεσαι... την άλλη φορά που θυμάσαι δεν πήγα να κάνω απολύτως τίποτα... Είχα μέσα 3η με 50 χλμ χωρίς να πατάω γκάζι για να κόβει και απλά λόγω βροχής κάναμε τσουλήθρα...
Λοιπόν μέχρι στιγμής αλλάχτηκαν ψαλίδι, ημίαξόνιο (μεταχειρισμένα) και ρουλεμάν τροχού... Η ζάντα ευτυχώς δεν έχει σχεδόν τίποτα, με μια ελαφριά ζυγοστάθμιση θα είμαι κομπλέ και σειρά έχει βαψιματάκι για όλη την 4άδα...
Μέσα τα κεφάλια, δεν έχει αναβαθμίσεις κλπ, το κοστολόγιο θα έφτανε στο ΘΕΟ... Η μόνη αναβάθμιση θα είναι στο θέμα της ζάντας... Σε λίγες ώρες θα το έχω στα χέρια μου...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
aristent (26-05-14), Bazil Van Sinner (26-05-14)
Ηλία πέρα απο την πλάκα αγόρι μου αν παθαινεις αυτα με το ταπεινά 100+ άλογα
του κινητήρα δεν θέλω ΚΑΝ να μπω στον κόπο να σκεφτώ τι θα πάθεις οταν θα βάλεις το κινητήρα του m3.σταματα να κανεις αυτές τις μαλακιες στο δρόμο και πήγαινε κάπου πιο συγκροτημένα να μάθεις το αυτοκινητο σου(ενα φίλος ανέφερε πίστα καρτ, πολυ καλη ιδέα!)
HLIAS - E36 (26-05-14), mark e92 (26-05-14)
Hλια ακουσε εμενα αγορι μου....Ευκαιρια που τ'αμαξι ειναι στο συνεργειο...βγαλε το διαφορικο και κολλα το με αργκον.Επειτα βαλε πισω ενα σετακι 15αρια και βουρ για γυρα στη Λαρισα!!! Θελω και βιντεακι!!
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Bassakos (27-05-14), Bazil Van Sinner (26-05-14), doctore (26-05-14), HLIAS - E36 (27-05-14), m3e36 (27-05-14)
Πήγαν και οι ζάντες για βαψιματάκι ολικό... Μέχρι το Σ/Κ, πρώτα ο Θεός θα είμαστε εντάξει από όλα...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
leo328 (27-05-14)
Το υπόλοιπο πως πήγε Ηλία; κόστος;
Η βαφή στα 180¤ όλη η 4άδα σε έναν γνωστό του Άρη (aristent), έδωσα και να διορθωθεί ένα στραβωματάκι στη ζάντα 20¤ και γύρω στα 30¤ (ελπίζω όχι παραπάνω) για να γίνει ευθυγράμμιση...
Ελπίζω την ρόδα πίσω που την βλέπω ότι δεν έχει έρθει ακόμα στη θέση της να έρθει με την ευθυγράμμιση αλλιώς θα έχουμε στεναχώριες με τον μάστορα...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
nik200 (27-05-14), steliose36 (27-05-14)