Καλά τα ελληνικά μίντια λένε για 74 χιλιόμετρα ανά ώρα ενώ μπορεί να είναι 74 μίλια ανά ώρα.
Αλλά και πάλι το ότι πήρε φωτιά εμένα με ανησυχεί ιδιαίτερα, είτε η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη είτε κάποιος μηχανισμός ασφαλείας δεν λειτούργησε σωστά.
Επίσης αυτό που λέει ο Κλάρκσον ότι είναι το αμάξι οχιά και ορισμένοι βγάλατε ένα αυτοκίνητο -που αν έχετε συνηδητοποιήσει κλείνει μια ολόκληρη εποχή- άχρηστο τι να πω.
Νιώστε λίγο το κέρατάκι μου μέσα
μιλάμε για 622 Α Τ Μ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ι Κ Α άλογα με χειροκίνητο σασμάν εν έτει 2000+
Πιθανότατα είναι το τελευταίο του είδους του με ατμοσφαιρικό χαρακτήρα. Το μόνο ίσως πόρκυ που είδε το τότε flagship της μισητής Ferrari στα μάτια (και ξαναλέω με χειροκίνητο σασμάν και ανοιχτή οροφή και ΟΧΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΤΙΤΥΠΩΝ, πάρτε κόσμε δηλαδή
)
Δηλαδή ένα marbella special είναι ασφαλέστερο ή συμπερφερεται καλύτερα στο όριο; Είναι πιο φιλικό; Δεν πέρνει κλίσεις; ΟΤΙ ΤΙ;
Ή αν έχετε κάποια καλύτερη άποψη για το πως πρέπει να συμπεριφέρεται ένα τέτοιου είδους αυτοκίνητο στείλτε ένα invoice στην Porsche. Είμαι σίγουρος ότι θα σας γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι.