Σελίδα 5 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 103

Θέμα: Αδήλωτων μετατροπών ... συνέπειες

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Azurius Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το βρήκα παιδιά όλο το νομοθέτημα. Είναι στο παρακάτω λινκ.

ΕΔΩ
    Ακομα γελαω με το νομοθετημα!!Αν εφαρμοστουν ολα αυτα κατα γραμμα στην Ελλαδα(οπως στην Αγγλια πχ) τοτε τα μισα και παραπανω βελτιωμενα αυτοκινητα πρεπει να καταθεσουν αμεσα πινακιδες!!!
    Δεν αλλαζει ετσι εν μια νυκτι μια ασυδοσια και ατιμωρησια χρονων χωρις επιπτωσεις,ειτε στην τσεπη μας ειτε στα ταμεια του κρατους....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

2. The Following 3 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

Azurius (06-11-12), katsaraios (06-11-12), viper (08-01-13)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

οφ σχετικο...
    στο λινκ με την νομοθεσια αναγραφει ρητα οτι δεν απαγορευεται ουτε πρεπει να ελεχθει η να δωθει αδεια για αλλαγη σε εσωτερικο εξοπλισμο...Σημειωνω εδω οτι περιλαμβανεται η συρομενη ηλεκτρικη οροφη

Εντιτ...
    Ειναι για την Κυπρο το λινκ ????
    Γιατι γραφει Κυπριακη Δημοκρατια στο τελος στα απαραιτητα εγγραφα...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 06-11-12 στις 00:13

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

4. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

turbodog (06-11-12)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειναι για την Κυπρο το λινκ ????
    Γιατι γραφει Κυπριακη Δημοκρατια στο τελος στα απαραιτητα εγγραφα...
    Σωστα! Η τελευταια σελιδα Νο.53 αναφερεται στην Κυπριακη Δημοκρατια. Μηπως αυτο ειναι για την Κυπρο και οχι για την Ελλαδα? Γιατι αρκετα απο αυτα που γραφει μεσα δεν τα εχω ξανακουσει οτι ισχυουν. Αλλωστε εγω με το κομπρεσσορατο περασα προσφατα απο ΚΤΕΟ (πριν απο ενα μηνα) και δεν μου ειπε κανενας τιποτα για τον κομπρεσσορα. Αν υπηρχε νομοθεσια και για αυτο, σιγουρα θα μου το ανεφεραν.

6. The Following User Says Thank You to turbodog For This Useful Post:

katsaraios (06-11-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

εγω παλι λεω πως τα πραγματα οχι μονο δε θα βελτιωθουν αλλα θα χειροτερεψουν.
    Σε 1-2 χρονια ο αστυφυλακας των 300-400 το πολυ, ευρω το μηνα θα γινει σαν τον αστυφυλακα της βουλγαρορουμανιας δηλαδη θα παιρνει το 20ρικακι (για να επιβιωσει) επιτοπου και θα παραβλεπει τα παντα...Δε θα ψαχνει σαν τη νικολουλη αριθμους, χαραγματα και κινητηρες.....ευχομαι να λανθανω.

8. The Following 3 Users Say Thank You to dunhill For This Useful Post:

bill_m3 (06-11-12), nik200 (06-11-12), Stunt Mike (06-11-12)

Περιοχή
    Δάφνη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ισχύει παιδιά, έχουν αμολυθεί... Κάνανε τσιμπητό το κολλητό μου με μερσεντικό και όχι σε μπλόκο(!), έσκασε χαρτί στο σπίτι για να το περάσει από κάπου (δεν μου είπε ακριβώς τη φάση) για έλεγχο!!!

10. The Following 2 Users Say Thank You to zografias For This Useful Post:

katsaraios (06-11-12), S8N (06-11-12)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

εγω ειχα ενα saxo vts 1.6 και απ το πολυ ψεκασμα εσπασα το μοτορι, και οσο το ειχα κατω και του αλλαζα μπιστονια, βαριομουν να του τα περασω κιολας, και το κυκλοφορουσα 1,1!
    με σταματανε οι μπλε στον αγιο Στεφανο μου λενε ανοιξε καπο.... ανοιγω μου ζητανε χαρτια κλπ τους τα δινω και μου λενε ειναι 1,1 αδηλωτο....
    με πανε αυτοφωρο, και το πρωι με παιρνουν με το περιπολικο να με πανε στην εφορια να μου κανουν επιστροφη φορου....

12. The Following 8 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

alexk (06-11-12), joseph (06-11-12), katrin_bmw (06-11-12), m-power_01 (06-11-12), manos///3 (06-11-12), S8N (06-11-12), Stathis (06-11-12), zaharias (06-11-12)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

εγω παλι δεν καταλαβαινω ποιος ο λογος να εχεις ενα αμαξι που βγαζει ματι..αδηλωτο...ειναι λογικο και αναμενομενο να σε σταματησουν και να σε "σκισουν"...αυτο ισχυε παντα...τωρα ομως που ο αστυνομικος παιρνει 7 κατοσταρικα, ο διπλα μας δεν εχει να φαει..και οι γεροι τριγυρνανε στα σκουπιδια..δεν ειναι κοινωνικη προκληση να κυκλοφορας με αμαξι πενα-καινουργιο..και αδηλωτο....????????

και στο κατω κατω...γιατι ρε βλακα ελληνα να παρεις μετατροπη απο τον καθε αλμπανη μιτριο πχ....που αναθεμα και αν εχει τα σωστα πραγματα απο κατω..και να κινδυνευεις να διαλυσει κανα ψαλιδι οταν θα στριβεις με 200 εθνικη...ζητω συγγνωμη για την σκληρη μου γλωσσα..αλλα εδω τιθεται θεμα και κοινωνικης ασφαλειας...

υγ..μου θυμιζει την ιστορια ενος φιλου που εκανε κοντρες καποτε με μ3 ε36 (316 αδεια) και του ανοιγουν καπω καποτε στην βουτα και γελαγαν οι αστυνομικοι..λεγωντας του..."ωραιο 316 μοτερ εχεις τρομαρα σου"...και μετα τον αφησαν να φυγει...

14. The Following 3 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (06-11-12), PANOS-E60 (06-11-12), viper (08-01-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Είμαι ο μόνος που στο ΚΤΕΟ του κοιτάνε νούμερα στον κινητήρα?
    Η κάνω κάτι λάθος?

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Για να καταλαβω, εγω που το εχω δηλωμενο νομιμα πρεπει να εχω παντα μαζι μου τιμολογιο αγορας κινητηρα ?
    Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εφοσον το εχεις δηλωμενο, προφανως και εχεις ακολουθησει την νομιμη διαδικασια και εχεις καταθεσει στο αρμοδιο υπουργειο ολα τα δικαιολογητικα καθως κα το τιμολογιο αγορας. Αλλωστε η καινουργια αδεια σου πρεπει να αναφερει τα κυβικα οπως και τον τυπο του καινουργιου κινητηρα οποτε δεν υπαρχει λογος να εχεις τιμολογια η κατι αλλο. Ο ελεγχος ταυτοποιει αν τα στοιχεια που αναφερονται στην αδεια ειναι ιδια με αυτα του αυτοκινητου. Αν αυτο ισχυει δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.

Υ.Γ το δικο σου σε τι καροτσα ειναι? Αναφερθηκε παραπανω οτι δεν γινεται να μπει Μ3 μοτερ αλλη καροτσα γιατι τα Μ3 εχουν αλλο κωδικο πλαισιου απο τα απλα Ε46 και οτι μεχρι 330 μπορει να γινει η οποια μετατροπη

Σελίδα 5 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP