Βάσεις alpina απο Β6...Θέλει σκέψη?
Σε κάθε άλλη περίπτωση νομίζω και η βάση απο ένα απλό 6κύλινδρο θα έκανε δουλειά
Βάσεις alpina απο Β6...Θέλει σκέψη?
Σε κάθε άλλη περίπτωση νομίζω και η βάση απο ένα απλό 6κύλινδρο θα έκανε δουλειά
καινουργιες εξελιξεις..
1)χτες παρελαβα και τοποθετησα την μπαρα θολων μπροστα..ειναι ρυθμιζομενη στην μεση, αλουμινιου, και φυσικα για ε30...οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες απο μια βολτα που εβγαλα το αμαξι-και απο μερικες σβουρες καθως το μουτρο εχει δεσει πολυ..και το τιμονι βελτιωθηκε..το αμαξι να υπενθυμισω φοραγε μπαρα θολων αλλα επιανε στις 2 βιδες τις αναρτησης και οχι στις 3..απο οτι αποδεικνυεται ειναι λαθος να πιανει μονο στις δυο (πραγμα λογικο)..ιδιως στα ευπαθη ε30 με βαρος μπροστα!
2)πουληθηκε το σαλονι χτες του αυτοκινητου..και τωρα περιμενω τις βασεις των bucket που εχουν παραγγελθει..λογικα αυτη την βδομαδα θα τις εχω στα χερια μου και θα μπουν και τα momo μεσα στο αμαξι!οι βασεις μια και ειναι για ε30 πρεπει να μπαινουν στις μαμα βιδες..οποτε δεν θα χω προβλημα στην τοποθετηση μονος μου..για να δουμε ομως..
υγ..σε αυτο το αμαξι, παλευω οσο το δυνατον γινεται τα περισσοτερα να τα βαλω μονος μου ουτως ωστε να ξερω και ακριβως τι συμβαινει..και πως φτιαχνεται..ειναι μια χρονοβορος διαδικασια αλλα αξιζει καθως μαθαινεις πολλα τοσο για το αμαξι οσο και γενικα..φυσικα δεν ειναι η δουλεια μου και οπου χρειαστει θα παω σε μαστορα...αλλα μονο αμα χρειαστει...
Panos 316T (21-11-11), stefm5 (16-11-11), Thomelef (16-11-11), z3 2.2 (19-11-11), zaharias (16-11-11)
Οι μαστορες χαλανε τη διασκεδαση.
και συνεχιζουμε ακαθεκτοι...
χτες παρελαβα τις βασεις καθισματων της omp..και καθως δεν ειχα τις αλενοβιδες να στερεωσω πανω στις ραγες του καθισματος αγορασα σημερα 8..και ενα 5αρι αλεν..
εκατσα λοιπον και εβαλα και τα καθισματα..σημερα..και οποτε το 30αρι εχει και bucketakia πλεον!!!
Panos 316T (21-11-11), TSAF (18-11-11), zaharias (19-11-11)
Νικολα βαζε και καμμια φωτογραφια να "συμμετεχουμε" και εμεις στο προτζεκτ.