Παρόλο που δεν χάνει υγρά καθόλου. Απλά το πήρε η πλάτη του ασβού κι έκανε μια κουρμπα
Τέλος πάντων... η ασφάλεια πληρώνει
Παρόλο που δεν χάνει υγρά καθόλου. Απλά το πήρε η πλάτη του ασβού κι έκανε μια κουρμπα
Τέλος πάντων... η ασφάλεια πληρώνει
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
BILL007 (24-06-14)
Με ειδοποίησαν πως ο Αλπίνος θα με περιμένει έτοιμος στην πορτα του φανοποιείου αύριο το απόγευμα. Ένας οδηγός τους θα έρθει να με πάρει από το σπίτι!!!
Έχω πολύ τρακ
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
ALPINAKIAS (25-06-14), Bazil Van Sinner (26-06-14), BILL007 (25-06-14)
Αντε με το καλο,Καλα Χιλιομετρα να εχεις!
I_MNL (26-06-14)
Αυτό θα πει παράδοση αυτοκινήτου μετά από φανοποιείο!!!
Καλές βόλτες λοιπόν!!
Υ.Γ: Κουκλί ο Alpinos
Detailing Madness
Οπότε αν όλα πάνε όπως πρέπει, σύντομα ο Αλπίνος θα έχει ένα βενζινοτουρμπάτο φιλαράκι και θα λένε τις τουρμποεμπειρίες τους όταν ξεκουράζονται στο γκαράζ...
wheelman (24-03-15)
Καλά θα ήταν αν είχε ένα αδερφάκι τουρμπάτο όπως Β3/Β5...
Detailing Madness
compactM3 (24-03-15)
Συμφωνώ Στέφανε
ΑΛΛΑ πολλά τα λεφτά για ένα καινούριο Β3 ή Β5 (57.000 και πάνω από 65.000 λίρες αντίστοιχα) ακόμα και για το D3 θα χρειαζόμουν 50.000 λίρες... με τον έξτρα εξοπλισμό
Και είναι μόνο αυτόματα.... Δεν ξέρω, με ξενίζει λίγο να έχω ένα BMW ακόμα και ALPINA αυτόματο...
Αν η τιμή ήταν γύρω στα 35 χιλιάρικα λίρες για το D3...
BILL007 (25-03-15)
Μα είναι Αlpina! Λογικό να είναι ακριβό!!
Detailing Madness