Αλλαγη το φιρμγουερ της καρτας μηπως στρωσει τοτε.
Αλλαγη το φιρμγουερ της καρτας μηπως στρωσει τοτε.
Ηλία πριν 2 χρόνια τα παιξε η κάρτα γραφικών του desk. Μια nvidia σειράς 7, αξίας 280ε.
Είπα να την φουρνίσω αλλά την τελευταία στιγμή διάβασα στο internet κάποιον nigga που έλεγε, αν το κάνεις στον φούρνο που μαγειρεύεις, και εξαερωθούν στους 200 c κασσίτερος, σιλικόνες, εποξείδια κλπ. σκέψου αν συμφέρει να αγοράσεις νέα κάρτα η νέο φούρνο, γιατί εκεί πλέον δύσκολα μπορείς να μαγειρέψεις.
Την β μέθοδο πρώτη φορά την βλέπω, αλλά έγω έχω πρόβλημα με το ενσωματωμένο τσιπάκι γραφικών, έχει socket και αυτό όπως o CPU? δεν είναι κολλημένο στην μητρική?
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Η καρτα εχει ενα φιρμγουερ που τρεχει και αλλαζεται με προγραμμα το εκανα στην καινουργια καρτα που εβαλα στο λαπτοπ μιας και ειχα προβληματα συμβατοτητας ,μπορει να εφαγε κανενα κρασαρισμα, απο την στιγμη που δεν βγαζει καθετες γραμμες η δεν μπερδευει τα χρωματα δεν πιστευω οτι ειναι χαρντγουερ . Κερναω καφεδακι αυριο η οποτε μπορεις Γιωργο μου να το δουμε.
gant (27-01-14), Konstantinos E60 (28-01-14), Χρίστος (28-01-14)
Ποιος μίλησε για φούρνο,
μόνο φανάρια έχουμε διπλοφουρνιστά
Με θερμοπίστολο κε Γιώργο ή αν δεν είναι έχετε, όταν θα λείπει
η γυναίκα σας από το σπίτι με το πιστολάκι των μαλλιών
Πάντως πριν αρχίσετε τα μαγειρέματα, δεν μας ανεβάζεται
και το σφάλμα που γράφει στην BSOD να το ψάξουμε λίγο?
Δεν εννοόυσα να μας ανεβάσεται το dmp,
υπάρχουν βέβαια freeware debugging tools όπως αυτό ή το WinDbg της MS,
αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.
Όταν σας ξαναβγάλει το σφάλμα,
εκτός από την περιγραφή στο πάνω μέρος της σελίδας,
έχει προς το τέλος της οθόνης ένα σημείο που λέγεται technical data.
Eκεί θα έχει κάποιον κωδικό πχ 0x4d2487d7
αυτό εννοούσα να μας γράψετε.
gant (28-01-14)
Εντάξει, απενεργοποιήσα το auto restart απ τα settings του system και αν ξανασυμβεί θα το έχεις. Τώρα εδώ και 2 ώρες παίζει βιντεάκια απ το youtube συνεχώς και είναι μιά χαρά.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
wheelman (28-01-14)
Απ οτι καταλαβα εχουμε αποκλεισει το ενδεχομενο software και ειμαστε στο hardware??
Εμενα οπως το ακουω μου κατι δε μου κολλαει....