Καλησπερα και καλη Ανασταση σε ολους!!
Σχετικα με αυτο που γραφεις δεν κερω αν συμφωνω πως ειναι θεμα "μικροβιου"¨...
Οι εποχες αλλαξανε και η οικονομια δεν ειναι οπως ηταν πριν 10+ χρονια αλλα βεβαια δεν γνωριζω ποτε κανατε οι περισσοτεροι τις μετατροπες σας εδω μεσα.
Οσων αφορα τα θρεντ που κλεισανε και πολλους που κανανε πισω σαν εμενα , θα σου πω οτι υπαρχει μια διαφορα που τοτε δεν ειχατε εσεις.
Η διαφορα ειστε εσεις οι ιδιοι που υπαρχετε και συμβουλευετε ανθρωπους σαν εμενα.Εσεις τα περασατε ισως μονοι σας και δεν ειχατε καποιον οπως εχω εγω εδω μεσα να μου πει ολη την αληθεια πριν το ξεκινησω.
Σκεψου εγω ξεκινησα θεωρωντας οτι 3000-4000 ευρω μου αρκουν και εδω μου ειπαν οτι θα παιξει γυρω στα 10.000 που εκτος της διαφορας του ποσου, πολλοι συμφωνησαν οτι και τα 10.000 να δωσεις αν ο μηχανικος δεν ειναι εμπειρος μπορει να μη γινει καν η δουλεια.
Και αν γινει μπορει αν δε γινει κατι σωστα να τρεχεις να δινεις συνεχεια για να διορθωσεις αυτα που δε γινανε απο την αρχη σωστα.
Ξαναλεω δεν γνωριζω αν οι υπολοιποι τα γνωριζαν αυτα οταν κανανε τις μετατροπες τους, αλλα για μενα που δεν τα γνωριζα ομολογω οτι με αποτρεψατε απο το να προχωρησω.Προφανως και δεν το κανατε επι τουτου δεν εννοω αυτο.Εννοω οτι κανατε αυτο ακριβως που ηθελα να κανετε.Να μου πειτε την αληθεια μεσα απο τα δικα σας ματια, τις δικες σας εμπειριες και σας ξανα ευχαριστω πολυ ολους γι αυτο.
Υ.Γ : Η αληθεια ειναι αν 10.000 μου περισσευαν θα το ρισκαρα και θα προχωραγα για την μετατροπη γιατι το χω το μικροβιο.Αλλα οταν ξεκιναω χωρις να εχω καν 10.000 απλα γκρεμιζονται τα ονειρα μου