Παρε το θερμομετρο υπερυθρων απο το r/c μετρα τα μεσαια... αυτο που εχει λαδι μεσα θα ειναι πιο κρυο
Παρε το θερμομετρο υπερυθρων απο το r/c μετρα τα μεσαια... αυτο που εχει λαδι μεσα θα ειναι πιο κρυο
Panos 316T (12-05-11), stratos (12-05-11)
Ενδιαφέρον Σπύρο. δεν το είχα σκεφτεί καθόλου.
Για τα RC είχα ένα θερμόμετρο επαφής που μετρά θερμοκρασία στα ρουλμαν, της SKF. Θα δώ μήπως βρώ ένα laser/υπερύθρων και κάνω δουλειά
οποτε θες περνα να το παρεις.
Στρατο, μαλλον καταλοιπα απο το αλλο μοτερ ηταν...
τα παραλες νομιζω.....
Σιγουρα θα εχεις αναθυμιασεις λαδιου που καταληγουν στην εισαγωγη.Αν αυτες ειναι αρκετες μηπως θα πρεπει να δεις για καποιο λιγο πιο χοντρο λαδι?
[/QUOTE]
Αμα υπαρχει θεμα,συνηθως οταν ειναι κρυο βλεπεις ντουμανακι.
Νομιζω ομως οτι στην περιπτωση σου εχει να κανει με την εξατμιση.
Δεν μπορεις να μαθεις πληροφοριες για το αυτοκινητο που την φοραγε πριν?
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
H Κ04 στο καραπειραγμένο ΤΤ μου κρατούσε 35.000-40.000km αλλά με κυνηγητό.
Η Κ03S στο mkV GTI το οποίο οδηγούσε η γυναίκα μου έβγαλε 90.000km.
Οι τουρμπίνες αυτές είναι παμπάλαιες αλλά σκυλιά, με 360 θρος. Η Mitsubishi που φοράτε εσείς είναι σαφώς καλύτερη.
Στο ΤΤ οι τουρμπίνες έκαναν ρήγματα με αποτέλεσμα να λαγκάρει περισσότερο και να σηκώνει κατάτι μικρότερο Overboost. Όταν το ρήγμα μεγάλωνε, ακουγόταν και ένα χαρακτηριστικό κροτάλισμα στο τούρμπισμα.
Στο Golf θα ορκιζόμουν ότι όλα είναι ok αν δεν είχα δει λάδια στη σκάστρα. Τελικά το αξονάκι της είχε αποκτήσει πολλά μπόσικα αλλά από ρήγματα τίποτα... Όταν την αντικατέστησα είδα κυριολεκτικά άλλο αυτοκίνητο: Πολύ πιο πρόθυμο, πολύ πιο νευρικό, πολύ πιο ήσυχο. Από πιέσεις όμως τα ίδια πράγματα. Ο 2.0TFSI είναι φριτέζα από κατασκευής του (έχει σφυρήλατα Mahle από τη μάνα του και αρκετές ανοχές) οπότε δε μπορούσα να καταλάβω αν τα λάδια και τα σύννεφα πίσω ήταν από φυσιολογική κατανάλωση λαδιού ή από φθορά στην τουρμπίνα.
Αυτό που βλέπεις στην εισαγωγή και στα i/c το είχα και στα δυο προαναφερθέντα αυτοκίνητα Στράτο. Και τα δυο είχαν πρόβλημα με βαλβίδες αναθυμιάσεων (ήταν πλαστικές και έσπαγαν εσωτερικά). Τσέκαρέ το. Σίγουρα θα βλέπεις λάδι στο κύκλωμα πίεσης της εισαγωγής, αλλά δε νομίζω ότι τόσο πολύ δικαιολογείται.
Όσο για την τουρμπίνα, μετά από πολύχρονη ταλαιπωρία έχω πλέον καταλάβει πως ο μόνος τρόπος να την ελέγξεις είναι να τη λύσεις. Κάποια σύννεφα λαδιού στις γρήγορες αλλαγές είναι φυσιολογικά.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη S8N : 12-05-11 στις 12:14
Panos 316T (12-05-11), PANOS-E60 (12-05-11), stratos (12-05-11), z3 2.2 (12-05-11)
οντως πολυ λαδι στις φωτο.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold