Αρχικό μήνυμα απο
tmilatos
Καλη Χρονια Βασιλη και Θωμα και ο,τι ποθειτε ρε μαγκες!!!!!
Ναι πιστευω οτι το θρεντ θα εκανε ΤΡΟΜΕΡΗ θραυση, να λεμε τα θηρια που φτιαξαμε, να ανταλασσουμε... Λιγο χρονο ρε γαμωτο παραπανω να ειχα θα το ξεκιναγα το MEGA THREAD...
Εδω δεν εχω χρονο να ποσταρω για το δικο μου "προτζεκτ" code name Black widow Ε46...
Πολυυυυυυυυυυυυυ δουλεια ρε Mπιλ, εκανε και ενα καλο το ΔΝΤ και ακριβυναν οι οδοντοβουρτσες βλεπεις....
Βασιλη το δικο μου username ειναι SuperDentist1, το ξερω οτι ειναι φλωρικο, και σκεφτομαι να το αλλαξω...!
Το δικο σου ειναι χωρις 'η με το τελικο θαυμαστικο? Αντε θα σε δω αποψε βραδυ μεσα!
Μπα Θωμα, "στριφτερο", γρηγορο το Veyron και ακομα πιο γρηγορο οταν το maxαρεις αλλα ΔΕΝ ειναι για Νorschliefe.... Με το που βγεις εστω και για μισο δευτερολεπτο εξω, σε εχουν περασει και δεν το παιρνεις χαμπαρι...!!! Παλευω με ενα Skyline 800 αλογα, αλλα λιγο ανιση η μαχη. Τα παω καλα μεχρι το 5ο λεπτο μετα αντε γεια....
Απο οτι ακουσα 2 αυτοκινητα κανουν για την περισταση και τα 2 Μαzda, το Furai, και το 757Β 'η καπως ετσι, τα οποια τα παιρνεις παιζοντας Β-spec, πραγμα που βαριεμαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σε σημειο που προτιμω να βγαλω τα δοντια μου ο ιδιος.
Που'σαι ρε Escudo γαμωτο....
-Θεοφιλος-