Δεν θέλουμε επιθετικό πρόγραμμα!
Τι πρόγραμμα φόραγες;
Δεν θέλουμε επιθετικό πρόγραμμα!
Τι πρόγραμμα φόραγες;
Detailing Madness
Καλησπερα!
Υπαρχει και η ESS που φοραω εγω χωρις κανενα θεμα
Κονσερβα μεν αλλα απο τις καλες!
BILL007 (28-10-15)
BILL007 (28-10-15)
Κονσερβα remap
Ειναι και ασφαλες,δεν θα εχεις θεμα!
Αν θελεις παραπανω πληροφοριες εδω ειμαι!
Ευχαριστώ πολύ!
Σαφώς εαν αποφασιστεί κάτι θα σε ξαναενοχλήσω
Detailing Madness
Για τα αλογα αυτα ειναι και overkill τα περιφερειακα που σκεφτεστε, μονο το προγραμμα και ειστε οκ παντως. Το wagner καλυτερα να το αποφυγετε γιατι ειναι γουρουνι και θα εχετε λιγο λαγκ σε σχεση με αλλα δοκιμασμενα. Προσωπικα θα πηγαινα σε ess, ενα ιντερκουλερ οχι οσο μεγαλο ειναι το βαγκνερ και μονο downpipes, η μαμα εξατμιση εχει μια ξεραϊλα που χανεται με ολες τις aftermarket και αλλαζοντας dp εχεις πολυ αρμονικο συνολο.
Άρα ένα καλό remap (ace motorsports/ess ή κάτι άλλο καλό) downpipes, μαμά εξάτμιση & τι intercooler? Oil cooler 2o θα χρειαστεί;
Detailing Madness
Αν ειναι αισθητα φθηνοτερο προτιμησε ess, το σαπορτ του ειναι κορυφαιο και αχρειαστο, μονο αν κανετε κανενα εργοστασιακο update.
Δοκιμαστε το σκετο και σου ξαναλεω στα αλογα που θελετε δε χρειαζεται κατι αλλο, εκτος αν κανετε συνεχως ανοιγματα οποτε το ιντερκουλερ θα δωσει σταθεροτητα στη θερμοκρασια εισαγωγης.
Downpipes και για τον ηχο, αγριευει ωραια και φυσικα για λειτουργικους λογους αν το πλακωνετε συστηματικα, σκεψου οτι το ess δουλευει με ακριβως την ιδια πιεση και αβανς και στους 2 χαρτες (11 και 14psi) ειτε εχεις καταλυτες ειτε οχι.
Εξατμιση μονο για το τετραμπουκο στο ματι θα εβαζα, η μαμα μου αρεσει πιο πολυ (ή απλα αρχιζω και γερναω).
Oil cooler μη βαλετε γιατι αλλαζει η πιεση στο κυκλωμα λογω αναγκαστικα μεγαλυτερης ποσοτητας λαδιου και διαδρομης, με αυτο οι θερμοκρασιες θα ειναι 105 αντι για 120, αλλα πιστευω οτι υπαρχει λογος που λειτουργει ο ν54 τοσο θερμα λογω αμεσου ψεκασμου οποτε δε θα το τολμουσα, ο γερμανος πρεπει να ξερει καλυτερα επ αυτου.
Για θερμοκρασιες παντως σε πλακωματα αυτο που μπορειτε να κανετε ειναι ενα πακετο με φανα 850 βατ και προσθετο ψυγειο νερου, μπηκε και στο 1Μ.
Μη βαλετε oil catch can, αλλαζει παλι περιεργα η υποπιεση των αναθυμιασεων, αν αλλαζατε τουρμπινες μονο θα αξιζε.
Προγραμμα και τπτ αλλο για μενα αρχικα, στην πορεια το ξαναβλεπετε.
Ουπς, ιντερκουλερ εχω καιρο να δω ποιες μαρκες παιζουν τωρα, παντως να ειναι μικροτερο απ το βαγκνερ και κατα προτιμηση tall ή step design, οχι απλα υπερκυβισμενο, stett εχω εγω και ειναι καλο, τα helix αν θυμαμαι ηταν ακομα καλυτερα, τεσπα ο,τι βρειτε και σε καλη τιμη, δεν ειναι και πυρηνικη φυσικη και downpipes παλι εχει μερικες οικονομικες λυσεις, δε χρειαζεται κατι εξεζητημενο.