και μια ερωτηση απο ασχετο.
θα χρειαστω κανενα απλικέησο αμεσα, οπως πχ. καποιο anti-virus ??
κατι που δε θα εχει το τηλεφωνο ηδη μεσα (samsung galaxy ace 5839i) ??
και μια ερωτηση απο ασχετο.
θα χρειαστω κανενα απλικέησο αμεσα, οπως πχ. καποιο anti-virus ??
κατι που δε θα εχει το τηλεφωνο ηδη μεσα (samsung galaxy ace 5839i) ??
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
οχι, μην αγχωνεσαι. Εγω εχω μεν, αλλα δεν το χρησιμοποιω.
Εκτος κι αν μπαινεις σε πονηρα τσοντοσαιτ, ή κατεβασεις κανενα προγραμμα με αντιστοιχο απλικεησο.
Γενικαι τα προγραμματα τα βρισκεις απο εδω: https://play.google.com/store?hl=el
εχει μερικα πολυ καλα, διαβαζε λιγο και τις κριτικες πριν φορτωσεις κατι και απεφευγε οτι ειναι πονηρο...
nikos1400 (10-05-12)
Μετα, μεσα στο κινητο, εχει μια εφαρμογη "playstore". Μπαινοντας απο το κινητο στο ιντερνετ, θα τα βρισκεις κατ ευθειαν και μπορεις να τα φορτωνεις απο εκει (αντι μεσω Πισι και μετα με συνδεση του κινητου στο Πισι).
Προσεχε τις χρεωσεις!!!!! καλο ειναι να τα κανεις αυτα μεσω wifi.
Αν θες να αποσυνδεσεις τυχον εισοδο στο ιντερνετ μεσω κινητης τηλεφωνιας, πηγαινε στις ρυθμισεις -->συνδεσιμοτητα και δικτυο-->δικτυα κινητης τηλεφωνιας -->και απενεργοποιησε την "ενεργοποιηση δεδομενων". Ετσι θα συνδεεσε σε ιντερνετ μονο μεσω wifi
nikos1400 (10-05-12)
nikos1400 (10-05-12)
μερικες αποριες....
εβαλα λοιπον μεταξυ αλλων το advanced task killer.
δεν εχω καταλαβει ομως πως κλεινω τις εφαρμογες οπως στο πισι με το Χ.
μονο με τον task manager ή το ΑΤΚ να τα κλεινω ??
επιπλεον, μενουνε ενεργες στο φοντο? γιατι μετα οταν ανοιγω τον ΑΤΚ υπαρχουνε εκει για να τις διαλεξω για τερματισμο...
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Αναβάθμησα την προηγούμενη εβδομάδα το Galaxy S II από 2.3 (Gingerbread) σε 4.0 (ICS) διαφορές ιδιαίτερες δεν είδα εκτός από μια μικρή βελτίωση στην ταχύτητα της κάμερας , αλλά και μια αύξηση στην χρήση μνήμης RAM από το λειτουργικό οπότε έχει λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας
318 I (Άει) S (Σιχτίρ)
Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
Μου το 'χα πει!!!
BILL007 (13-05-12)
τα εικονιδια ξερω ειναι σαν τα shortcuts. ηθελα να πω,
συνεχιζουν να δουλευουν τα προγραμματα στο backround χωρις να φαινεται
στον τασκ μανατζερ (γιατι με αυτον το εκλεισα) ?
γιατι μετα που ανοιγω το ΑΤΚ υπαρχουνε εκει για "τερματισμο"...
τελος παντων, δεν εχω παρατηρησει κανενα "θεμα" με αυτο,
απλως προσπαθω να εξοικειωθω με το android.
παραξενευτηκα που δεν εχει καποιο εικονιδιο οπως κλεινουμε τα παραθυρα στα windows.
RTFM
Οπως είσαι στην home page του android κράτα πατημένο το home button και θα δείς ένα παραθυράκι. Στο κάτω μέρος από αυτό το παραθυράκι, έχει ένα κουμπί που λέει Task Manager. Εκεί μπορείς να κλεισεις οσες εφαρμογές είναι ανοιχτές και να αδειάσεις και τη RAM σου.
Τσιμπησα πριν 2 μερες το Samsung GT-I9100 και μου φαινεται πολυ δυναμη μηχανημα.
Μου τα επρηζε ο περιγυρος για το αιφονι αλλα η εταιρια ειναι πανακρυβη,ψιλομυτα και μη συμβατη με τον υπολοιπο κοσμο και εχει φορεθει απελπιστικα πολυ..
nikos1400 (14-05-12)