Aν βρείς κάτι καλό , το ντύνεις λευκό .
Θεωρώ τα 28 πάρα πολλά για 12 + ετών αυτοκίνητο...
Aν βρείς κάτι καλό , το ντύνεις λευκό .
Θεωρώ τα 28 πάρα πολλά για 12 + ετών αυτοκίνητο...
Εγω παλι πιστευω πως σε δουλεια να βρισκομαστε ειναι αυτο το θεμα ...
Δινεις και 28 (!!!!) αλλα θες μονο λευκο γνησιο αλλα αν ειναι λευκο απλο το κανεις και μετατροπη ...
Και ολα αυτα για να κανει contrast με του πατερα ... χμμμμ
A8hnaios (26-06-15), Christopherk (26-06-15), Lykouras (28-06-15), mark e92 (27-06-15), paganis (28-06-15), stef (26-06-15), steliosm46 (29-06-15), Vassilis ///M (27-06-15)
Πουλαει γνωστος μου Μ3 Ε46 βαμμενο λευκο,ειναι φουλ μετατροπη(δουλευε στην bmw το παιδι τοτε),ακομα και τα πισω φτερα,μπηκαν καινουρια και βαφτηκε λευκο....Ειναι δηλωμενο 3λιτρο(ηταν 330 γνησιο)....Αν σ'ενδιαφερει τον ρωταω.....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
ιδια ιστορια με το 5αρι το μαυρο με τα μπεζ δερματινα!καμια ελπιδα!
Και με Caterpillar να την προωθει, στα 30Κ που ζηταει δεν βλεπω να πηγαινει πουθενα.
Αυτο το κοσμημα, το μονο που θα κοσμει, θα ειναι οι σελιδες του Car για παρα πολυ καιρο ακομα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη turbodog : 28-06-15 στις 10:54
A8hnaios (28-06-15)
Λευτέρη κ Δημητρη μη πάτε μακριά..
Σκέψου πόσοι παραμυθιαζονται ξανά και ξανά με τις εκλογές!!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Παντως εμενα δεν περναγε καν απο το μυαλο μου, οτι καποιος θα εστηνε τοση μεγαλη διαδικασια, αν ειναι τελικα αυτος ο σκοπος, μονο και μονο για να ανεβασει την τιμη σε κατι η να "τσιμπησει" πελατες.
Απο την μια, πολυ καλη σκεψη και ευφυης θα ελεγα, αλλα με πολυ λαθος σκοπο και στοχο. Μακαρι τετοιες ευφυεις σκεψεις, να γινοντουσαν για καλυτερο σκοπο και οχι για δολο. Θα ημασταν πολυ καλυτερα σαν ατομα, σαν λαος και σαν χωρα.
Τελικα, χαθηκε το φιλοτιμο...
Θα μου πεις εδω εξαπατουν γερους και ανεργους, εκει θα κολλησουν...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Panmilios : 28-06-15 στις 14:55
A Ring Ding Ding D-D-Ding Ding Baaaaaam Baaaaaam Wheeeeee!!!!