Turbodog έχεις άποψη για τα Eneos sustina?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Turbodog έχεις άποψη για τα Eneos sustina?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Από 330 θέλω να μεγαλώσω να γίνω M3.
Τα εχω ακουσει σαν μαρκα, δεν τα εχω δοκιμασει. Εβαζα κυριως Castrol αλλα τα σταματησα οταν καταλαβα οτι δεν ειναι αυτο που ελεγαν οτι ηταν.
Τα τελευταια χρονια δουλευω Motul τα οποια και θεωρω κορυφαια. Σιγουρα θα υπαρχουν και αλλα λαδια εξισου καλα, αλλα εγω εχω καταληξει στο ποια μαρκα θα χρησιμοποιω.
pilot (23-10-16)
Λαδοσυζητησεις! Δεν τελειώνουν ποτέ...είχα γράψει αμέτρητες σελίδες στο μοτοφορουμ με διαφορα στοιχεία κλπ και πάλι κάποιοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν..
Δημήτρη μπράβο για τα ποστ, spot on! Και τα 300ρια φοβερά λάδια τα φορουσαμε πολύ στα μηχανάκια.
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
φαίνεται στη φωτό με το μπουκάλι.
Πρώτη πρώτη σειρά.
Η πρωτη προδιαγραφή που αναγράφουν αφορά τη bmw και ειναι η LL 01
Ακριβώς κατω απο το X-cess κοιτα.
MO8100XCS5W40005.jpg
Όπως έγραψα και πριν, στην προηγούμενη σελίδα στο post #32 που έβαλε ο VanVIC το έντυπο πληροφοριών του εν λόγω λαδιού (όχι η φωτογραφία), γράφει LL98. Επίσης, στο ίδιο post, η φωτό του δοχείου λαδιού είναι θολή και δεν διακρίνεται η ένδειξη που λες (στη δική σου φωτό πιο πάνω είναι εμφανής).
Οπότε τι έχουμε? Άλλα γράφει το κουτί και άλλα το έντυπο?? Εκτός εάν είναι λάθος το έντυπο ξαναλέω.......ότι διάβασα έγραψα....
VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater
Το έντυπο της προηγούμενης σελίδας είναι προηγούμενης γενιάς.
Δεν το διάβασα καν να σου πω την αλήθεια.
Απλά χρησιμοποιώ τα λάδια αυτά και τυχαίνει να γνωρίζω τις προδιαγραφές τους.
Εδώ για χαρακτηριστικά σημερινά.
https://www.motul.com/system/product...pdf?1458898826
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ghost-rider : 24-10-16 στις 09:04
Αν επιτρέπεται, από που τα αγοράζετε;
Εγώ πάντως για την επιλογή λαδιών, συμβουλεύτηκα και τον αναλυτικό πίνακα των χαρακτηριστικών τους που έχω, εδώ το link
https://drive.google.com/open?id=0By...XdmR05tbDNCSmM
VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater
BILL007 (24-10-16)