aristent (21-05-11)
Η ομάδα των Γερμανών εκπαιδευτών της AMG, είναι αυτο το ΣΚ στις Σέρρες... Για σεμινάρια γρήγορης οδήγησης !!!
Mini Kart !!!
.
Χτίζοντας το μέλλον...
aristent (21-05-11)
2 πολυβολα που θα θελανε πολλοι...η Μerceda αν και πιο φρεσκια και ομολογω οτι μου αρεσει ψηφιζω Μ3 για τους λογους που ολοι γνωριζουμε. BMW RULES
Πάντως στο c63 έχουν πάλι κάνει τη γυφτιά που κάνουν συχνά εκεί στην AMG να βάζουν στο αμάξι μπροστά φτερά τούμπανο και πίσω να κρατάνε αυτά του απλού μοντέλου. Έτσι έχεις ένα ανομοιόμορφο σύνολο που πίσω δείχνει πιο στενό! Μόνο τα black series τα προσέχουν στο θέμα αυτό!
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Αναγκάζομαι να κάνω quote στα λεγόμενα μου για να δεις ότι το έχω αναφέρει
Το ότι το έχει στον έξτρα εξοπλισμό δεν μου λέει ΤΙΠΟΤΑ
Και εγώ πάω και βάζω μπλοκέ στον Quaife, τι πάει να πει αυτό...
Και να σου πώ και κάτι αν θες...?
Τι μπλοκέ έχει η Μ3 (0-100% εμπλοκή ανάλογα τις συνθήκες) και τι μπλοκέ έχει το C63.....
Και επαναλαμβάνω και κάτι... το Μ3 είναι 50 άλογα, 2200 κυβικά και 20 κιλά ροπής κάτω και στρίβει καλύτερα...
ΦΑΝΤΑΣΟΥ...
Κανένα....
Ορκισμένος Old School! Συγνώμη αλλά γούστα είναι αυτά.... Δυστηχώς ακόμα και η BMW στα νέα μοντέλα έχει κόψει τις γωνίες κατα πολύ και τα χει στρογγυλέψει τα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να χάνουν την αυθεντική "αλητεία" τους....
Τώρα για την Mercedes.... Οκ για συνταξιούχους καλές είναι.....