Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 54

Θέμα: Ποιότητα βαφής BMW

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι για το δικό μου ρε Κωστή....
    Για 3άρι Ε46 ενός φιλου ρωταω....
    Καταλαβαίνεις ωστόσο ότι το να πω δημόσια μια τιμή για κάτι που δεν μπορώ να κάνω εγώ, είναι άκυρο τελείως.

Πάρτε το Ε46 του φίλου μια μέρα και πηγαίνετε σε 2-3-5 φανοποιεία να ρωτήσετε. Αν έχετε και ένα sample δουλειάς κάποιου από αυτούς ακόμα καλύτερα...

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καταλαβαίνεις ωστόσο ότι το να πω δημόσια μια τιμή για κάτι που δεν μπορώ να κάνω εγώ, είναι άκυρο τελείως.
    Άστο, θα δώσω εγώ:

One houndred billion dollars ($100.000.000.000)!

3. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

Stamatis (02-07-10)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άστο, θα δώσω εγώ:

One houndred billion dollars ($100.000.000.000)!

Για διπλό ή τριπλό βερνίκωμα.......??????

5. The Following User Says Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

S8N (02-07-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για διπλό ή τριπλό βερνίκωμα.......??????
    Κωνσταντίνε, σε τέτοιες περιόδους κρίσης γίνονται προσφορές: Στα 2 το 3ο δώρο.

7. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

Konstantinos E60 (02-07-10)

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

πολυ ωραιο θεμα.....εχω μια απορια...γιατι οι τιμες της μερσεντε οσοαν αφορα το μεταλλικο χρωμα ειναι πανω απο χιλια ευρω ενω σε αλλες ειναι απο 450 μεχρι 600-700...μηπως ειναι οντως καλυτερη η ποιοτητα τους?????

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PATSIMINI Εμφάνιση μηνυμάτων
    πολυ ωραιο θεμα.....εχω μια απορια...γιατι οι τιμες της μερσεντε οσοαν αφορα το μεταλλικο χρωμα ειναι πανω απο χιλια ευρω ενω σε αλλες ειναι απο 450 μεχρι 600-700...μηπως ειναι οντως καλυτερη η ποιοτητα τους?????
    Πολύ καλή ερώτηση.

Η χρέωση μεταλλικού χρώματος λοιπόν σε αυτά τα εξωπραγματικά νούμερα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες απατεωνιές.

Δηλαδή πως θα μας παραδώσουν το αυτοκίνητο? Άβαφο? Όχι βέβαια. Θα μας το δώσουν χωρίς επιπλέον χρέωση σε 'απλό' χρώμα, λευκό, μαύρο, μπλε ή κόκκινο μη μεταλλικά. Εάν θέλουμε μεταλλικό μας λένε τρελά νούμερα όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω.

Ποιο είναι λοιπόν το πραγματικό κόστος στην επιπλέον χρήση κάποιας πέρλας ή μέταλλου για να τα κάνουμε μεταλλικά???

Από το πρόγραμμα που έχουμε στο pc όλες τις συνταγές και το οποίο μας βγάζει με ακρίβεια 0.01 cent του ευρώ, μπορώ με σιγουριά να σας πως ότι η επιπλέον επιβάρυνση από το απλό χρώμα είναι ελάχιστη. Το υπολογίζω σε λιγότερο από 20-40 ευρώ / αυτοκίνητο, ανάλογα με πληθώρα μετάλλων & περλών. Με εξαίρεση κάποιες ξηραλικές πέρλες που τις έχω δει μόνο σε Lexus και είναι 10 με 20 ευρώ ακόμα, όλα τα υπόλοιπα είναι στα επίπεδα που σας είπα.

Αλλά τι να κάνουμε? Όποιος θέλει μεταλλικό ας το πληρώσει....χρυσό.

Εγώ προσωπικά ψηφίζω λευκό. Τα λευκά που φτιάχνουν τα τελευταία χρόνια δεν έχουν καμία σχέση με τα λευκά πριν 10-20 χρόνια που κιτρίνιζαν και ήταν σα μπεζ. Πολύ καλή επιλογή λοιπόν και ένα χρώμα που τονίζει τις γραμμές και τις καμπύλες του αμαξώματος...

Ε9Χ Μ3 σε Alpine Weiss με κάρμπον οροφή

10. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

stratos (02-07-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολύ καλή ερώτηση.

Η χρέωση μεταλλικού χρώματος λοιπόν σε αυτά τα εξωπραγματικά νούμερα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες απατεωνιές.

Δηλαδή πως θα μας παραδώσουν το αυτοκίνητο? Άβαφο? Όχι βέβαια. Θα μας το δώσουν χωρίς επιπλέον χρέωση σε 'απλό' χρώμα, λευκό, μαύρο, μπλε ή κόκκινο μη μεταλλικά. Εάν θέλουμε μεταλλικό μας λένε τρελά νούμερα όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω.

Ποιο είναι λοιπόν το πραγματικό κόστος στην επιπλέον χρήση κάποιας πέρλας ή μέταλλου για να τα κάνουμε μεταλλικά???

Από το πρόγραμμα που έχουμε στο pc όλες τις συνταγές και το οποίο μας βγάζει με ακρίβεια 0.01 cent του ευρώ, μπορώ με σιγουριά να σας πως ότι η επιπλέον επιβάρυνση από το απλό χρώμα είναι ελάχιστη. Το υπολογίζω σε λιγότερο από 20-40 ευρώ / αυτοκίνητο, ανάλογα με πληθώρα μετάλλων & περλών. Με εξαίρεση κάποιες ξηραλικές πέρλες που τις έχω δει μόνο σε Lexus και είναι 10 με 20 ευρώ ακόμα, όλα τα υπόλοιπα είναι στα επίπεδα που σας είπα.

Αλλά τι να κάνουμε? Όποιος θέλει μεταλλικό ας το πληρώσει....χρυσό.

Εγώ προσωπικά ψηφίζω λευκό. Τα λευκά που φτιάχνουν τα τελευταία χρόνια δεν έχουν καμία σχέση με τα λευκά πριν 10-20 χρόνια που κιτρίνιζαν και ήταν σα μπεζ. Πολύ καλή επιλογή λοιπόν και ένα χρώμα που τονίζει τις γραμμές και τις καμπύλες του αμαξώματος...

Ε9Χ Μ3 σε Alpine Weiss με κάρμπον οροφή
    Συμφωνω με το λευκο.
    Εκτος αυτου ειναι και το αγωνιστικο της BMW.
    Και δεν χτυπαει και τοσο εντονα το πορτοκάλι σε αυτο το χρωμα.

12. The Following User Says Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

m-power_01 (06-07-10)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ενω ολες οι εταιρειες βγαζουν τα μεταλικα χρωματα εκτος απο μαυρο και λευκο που βγαινουν σε "απλα"...
    Η τιτανοτεραστια bmw βγαζει το μαυρο σε απλο αλλα και σε μεταλικο μαυρο...με 900 και κατι ευρω συν στη τιμη.

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

To E21 πάντως μιά 20ετία που το είχα, σε άσπρο, παρόλη την κακομεταχείριση, ξεσκόνισμα με βούρτσα, ενώ ήταν ψιλολασπωμένο, πλύσιμο στο χέρι με σφουγγάρι ενώ ήταν λασπωμένο και παρόμοια, είχε λιγότερη αράχνη απ το ε46αρι, πάλι άσπρο, που μάζεψε σε μιά επταετία και με ιδιαίτερη φροντίδα.
    Το πεζάκι 206 που είναι ίδιων έτών και μαύρο, έχει λιγότερη αράχνη, ίσως γιατί είναι και μεταλλικό; Δεν ξέρω τι να πώ.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενω ολες οι εταιρειες βγαζουν τα μεταλικα χρωματα εκτος απο μαυρο και λευκο που βγαινουν σε "απλα"...
    Η τιτανοτεραστια bmw βγαζει το μαυρο σε απλο αλλα και σε μεταλικο μαυρο...με 900 και κατι ευρω συν στη τιμη.
    Θες να ακούσεις και το πιο αστείο απ όλα? Μιλάμε μπροστά στο πωλητή με είχαν πιάσει τα γέλια, δεν μπόρεσα να κρατηθώ...

Πάμε μ ένα φίλο μια μέρα στη Skoda & στη Seat να ρωτήσει για κάποιο μοντέλο τους.

Οι τύποι χρεώνανε το ΑΠΛΟ κόκκινο χωρίς μέταλλο (tornado red) 300 ευρώ επιπλέον, γιατί όπως μας είπε ο πωληταράς '....είναι κόκκινο!!'

Τα μεταλλικά τα είχαν +700 ή 800 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP