Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 35 από 35

Θέμα: Εντυπωσεις απο Ess ts2 σε m54b30

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τι πρόβλημα έχει το πρόγραμμα που δίνει η ESS σύμφωνα με το ανάλογο κιτ που πουλάει.
    κανένα πρόβλημα. απλώς δεν είναι το βέλτιστο

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και ποιος είναι αυτός που κάνει καλύτερο πρόγραμμα από τον ίδιο τον βελτιωτη που έχει ρίξει ώρες μελέτης για ένα κιτ?

Γενικά το θέμα tuning στην Ελλάδα είναι παααααααααρα πολύ πίσω, πλυν εξαιρέσεων όπου ο βελτίωσης έχει φάει χρόνο και χρήμα ο ΙΔΙΟΣ πάνω σε δικό του αμαξι.

Τα αμάξια των πελατών πάντα, μα πάντα, είναι τα πειραματόζωα για να εξερευνήσουν κάποια πράγματα και να αποκτήσουν εμπειρια.

Όπως το βλέπω εγώ πλέον με όλα τα Μαστοράκη που κυκλοφορούν, κανονικά πρέπει να πληρώνουν τον πελάτη που τους εμπιστεύεται το αμάξι τους για να ανοίγουν τα μάτια τους.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

3. The Following 6 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (24-02-14), deepBLUE (23-02-14), giannis z3 (23-02-14), Leonidas_E39 (23-02-14), Vassilis ///M (23-02-14), zaharias (23-02-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

πολύ σωστά τα λες
    γι αυτό ευτυχώς που υπάρχει κι η κονσέρβα.
    μακάρι να υπήρχε και για το δικό μου κιτ

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χρήστο δεν ειναι έτσι τα πράγματα .
    Ο Νορβηγός ξερει πολυ καλά τη δουλειά του και το πρόγραμμα που σου δίνει ειναι 100% safe και αξιόπιστο και με αποτελέσματα που όλοι γνωρίζουμε .
    Πιθανο να εννοείς τον Βαγγέλη ο οποίος όμως αν θυμάσαι εχει προβεί σε αλλαγή μπεκ (3ου σταδίου αν δε κάνω λάθος )και τροχαλίας όπου εκει αν θυμάμαι καλά επενέβει και ο Σκανδαλης οπου έγιναν κάποιες διορθώσεις στο ήδη υπάρχον προγραμμα.
    Εγω το εχω αφησει ως εχει και δεν εχω κανένα απολύτως παράπονο .
    Αλλά γι αυτο μπορεί να μας τα πει καλύτερα,ακριβέστερα και ο Βαγγελης .
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Χρίστος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι αυτο εννοουσα.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Βανβικ έχει εκκεντροφορους πιο άγριους απο το ts2 +.
    Και ηταν με προγραμμα ts2+ με κάποιες μικροδιορθωσεις απο τον Νορβηγό.
    Επίσης έχει φουλ εξατμιση , χταπόδια ,καταλυτες και το βασικότερο ,έβαλε μικρότερη τροχαλία να ανεβάσει πίεση. Άλλαξε και μπεκ ...
    Τι σχέση έχει αυτο με fine tunning ;;; Αυτο ειναι tunning .
    To να προτρεπεις έναν άνθρωπο να παει να αλλάξει το προγραμμα που έχει ακριβοπληρωσει λέγοντας του ότι ΌΛΟΙ εχουν κανει fine tunning και είδαν διάφορα ειναι τουλάχιστον ανακριβές .

Ποιοι ειναι οι όλοι; Τα τρία αυτοκίνητα που ξέρουμε , άντε τέσσερα μαζι με του franky άντε πέντε με ενα που είχε πάρει το αυτι μου στην Θεσσαλονίκη. Αυτα ειναι τα Μ54 της Ελλάδας που ξέρουμε με ess. Και απο ΌΛΑ αυτα ενα επενέβη στο προγραμμα, για λόγους που προανέφερα.
    Για να μην δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις, στην δική μου τοποθέτηση ESS υπήρχε μια ουσιαστική διαφοροποίηση:
    Οταν τοποθετήθηκε το kit φορούσα εκκεντροφόρους schrick απο την ατμοσφαιρική βελτίωση που είχε προηγηθεί αλλά και μεγαλύτερη παταλούδα απο Dinan. To μοτέρ στρόφαρε καλύτερα ψηλά (σε σχέση με το "απλό" TS2). Υπήρχαν επίσης τοποθετημένα τα χταπόδια, καταλύτες, εξατμίσεις για να μπορεί να γίνει και TS2+ και TS3.

Συγκεκριμένα είχα ζητήσει απο την ESS στη Νορβηγία να μου στείλει πρόγραμμα προσαρμοσμένο για τους συγκεκριμένους εκκεντροφόρους (μου είχαν πεί οτι γινόταν). Ακολούθως, όταν μου έστειλαν το kit (TS2) μου έστειλαν και ένα "προσαρμοσμένο" για την περίσταση πρόγραμμα.
    Οταν τοποθετήθηκε κάποιοι "ειδικοί" και κάποιος "επιστήμονας" απο μια παλιά "γειτονιά" όταν είδαν την δυναμομέτηρηση και το AFR μου έγραψαν οτι το μίγμα μου ήταν "σχετικά φτωχό" και οτι θα είχα πρόβλημα, ειδικά σε πίεση σε ψηλές RPM.
    Πράγματι, ψηλά, σε αλλαγές στον κόφτη, το αμάξι έκανε ένα μικρό (αλλά αισθητό) κενό.
    Ο Νορβηγός ανταποκρίθηκε στο αίτημά μου (αν και έλεγε οτι δεν θα υπήρχε "θέμα" ) και μου έστειλε διορθωμένο software το οποίο και τοποθετήθηκε και όλα καλά.
    Εγώ όμως ήθελα κι 'άλλα ... (έτσι γίνεται συνήθως).
    Τί μου θυμίζετε τώρα...

Μπήκε μικρότερη τροχαλία και επομένως έπρεπε να δοθεί πάλι διόρθωση στο πρόγραμμα.
    Για να μην γράφω πολλά, μπήκαν και τα μεγαλύτερα μπέκ (με την προοπτική TS3) και έγινε επέμβαση-παρέμβαση στο πρόγραμμα απο τον Γιάννη Σάλια με την εποπτία του Δημήτρη Σκανδάλη.
    Το αμάξι δούλευε με πίεση 8,75 psi (το TS2+ δουλευει στα 8,5 psi) και μετά απ'όλα αυτά... κατατέθηκαν πινακίδες.
    Εκτοτε... "χειμερία νάρκη".
    Προβλέπεται "ξύπνημα" αρχές Ιουλίου και τότε ευελπιστώ να μπορέσω -εστω για λίγους μήνες- να ξαναχαρώ το καμάρι μου.

Αν με ρώτάτε αν έχω αλλάξει γνώμη, ναι, αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, για το Ζ3, θα είχα μείνει στο TS2 και πολύ του ήταν για την συγκεκριμένη καρότσα.
    Αν είχα Ζ4, θα πήγαινα για TS3 αλλά και με αλλαγές στις σχέσεις του κιβωτίου.
    Πάντως η ESS κάνει άψογα τη δουλειά της σε ό,τι τυποποιημένο εξελίσει και προσφέρει.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη VanVIC : 31-05-14 στις 23:22

6. The Following 11 Users Say Thank You to VanVIC For This Useful Post:

A8hnaios (01-06-14), andreas_R (02-06-14), BILL007 (01-06-14), chrisgiapz3 (01-06-14), deepBLUE (01-06-14), gant (01-06-14), katsaraios (01-06-14), Panos 316T (01-06-14), Vassilis ///M (01-06-14), zaharias (02-06-14), Χρίστος (01-06-14)

Προεπιλογή

όπως ακριβώς τα έγραψα...

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP