Για όλα φταίει ο παρακάτω κύριος Ζαχαρίας !!!!!
Έχω διαβάσει το thread τουλάχιστον 3 φορές!!!
Έστειλα μαιλ στην www.Leatherique.com, πήρα τις απαντήσεις μου (m.George πολύ κατατοπιστικός!!!!!) και το θέμα είναι να πάρω την ΑΠΟΦΑΣΗ!!!!!!
Μετα μην γκρινιαζεις ομως.
Για αργοτερα λεω, που θα τριφτουν στα σημεια επαφης και θα γινουν διχρωμα.
Εγκω ντεν ξερει τιποτα..
Μη σου πω οτι εχω ξεσηκωθει και γω..
Αλλα προς το παρον ψηνομαι για μοτερ..
Βασιλη, ασε να δουμε λιγο καιρο πως θα κρατησουν με τη χρηση (θα παρακολουθουμε το θρεντ στο fanatics) και μετα βλεπουμε, ειναι το πιο σωστο, ακομα ειναι νωρις να βγαλουμε συμπερασματα, θα δειξει ο χρονος..
ΧΙΟΣ-CHIOS
Και εκεί που έχει κάτσει το γκομενάκι με το ημι-δίαφανο άσπρο παντελονι σηκώνεται και έχει μια στάμα ναααααα στον ποπό. Και μετά αυτομάτως αποκτά μια στάμπα ναααααα στο μάτι... χαχαχαχα
Σε μερικά σημεία που έχει έντονο φωτσμό φαίνονται τα νερά που έχει κάνει η βαφή. Επίσης τέτοια είδους επέμβαση δεν γίνεται με πινέλο πιστεύω... Επίσης, μόλις το χτυπήσει ο ήλιος θα κόψει πάρα πολύ το χρώμα και μετά απο ένα χρόνο χρήσης θα αρχίσει να φαίνεται απο κάτω το εργοστασιακό χρώμα. Επίσης, στιν ενώσεις στις ραφές και σε άλλα σημεία φαίνεται οτι έχει κάνει "τρεξίματα" ή οτι έχει συγκεντρωθεί πολύ χρώμα...
Ακριβώς αυτό^^^
Για να βαφτεί σωστά και να μην φαίνονται ατέλειες πρέπει να μπει κανονικό πιστόλι....και όχι πινέλα, σφουγγαράκια και αηδίες.
Από τις φωτό όλα φαίνονται ΟΚ, ακόμα και οι δικές μου φωτό στο θρεντ που έχω ανεβάσει, μια χαρά φαίνονται. Από κοντά όμως, σε γωνίες και σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού?
Ρε Μπιλάκο, μαζί μιλάμε - χώρια καταλαβαίνουμε???
Εγώ δε το άνοιξα αυτό το θρεντ?
Εγώ δεν είχα τις ίδιες ανησυχίες με σένα?
Εγώ δεν έγραψα πιο πάνω ότι μίλησα με επαγγελματία για το συγκεκριμένο θέμα?
Εκείνος δε μου απάντησε να ΜΗ το κάνω?
Τι το πιλατεύεις ακόμα το θέμα με το βάψιμο? Είπαμε αν θες να ταλαιπωρηθείς και να χεις ένα αποτέλεσμα 6/10 κάντο. Το θέμα είναι όμως ότι μετά αν χαλάσουνε, που θα χαλάσουνε, θα πας 100% για αλλαγή.
Όπως λέει η παροιμία 'Και δαρμένος και π.....ς'
Βασικα, ο Βασιλης εντυσε προσφατα ΟΛΟ του το σαλονι και εδωσε και ενα σεβαστο ποσο.. Νομιζω οτι δεν πρεπει να το σκεφτεται καν..
Ρε Μπλι, σορρυ για το ξεσηκωμα.. αλλα αν ημουν στη θεση σου ΕΓΩ δεν θα το σκεφτομουνα..
Αντιθετως εμενα που ειναι ολο μπεζ, καποια στιγμη μου ειχε περασει να του κανω κατι για αλλαγη.. Εστω να αλλαζα μοκετα με μαυρη.. Αλλα μου περασε..
Μπορει ο Monsta να εχει δικιο, αλλα απο την αλλη ασε να δουμε κατα ποσο θα κρατησουν στον αλλο (e46fanatics)...
ΧΙΟΣ-CHIOS