strof (27-10-13)
Με τιποτα κι απο'μενα δεν ανταλλαζεις καινουριο αμαξι με εταιρικο σχεδον 100.000χλμ.
Αν ηταν απο ιδιωτη και αρκετα προσεγμενο ναι, αλλα οχι μονο με 500 ευρω διαφορα.
Και οσον αφορα στους χωρους του οκταβια, οντως εχει τεραστιο πορτ μπαγκαζ αλλα τις πισω θεσεις δεν τις λες και ιδιαιτερα ευρυχωρες. Δεν ξερω τι παιζει με το auris αλλα και το οκταβια δεν εχει και τους τρελους χωρους εσωτερικα.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
strof (27-10-13)
Πηγα και ειδα αυτο https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4143867/ και ειναι οπως τα λετε, διαλυμενο. Κι αυτο εταιρικο της εμπορικης. Και σε αυτο τα χλμ ειναι γνησια (εχει μια αλλαγη παρμπριζ), κσι αν και τα χλμ εγιναν στην εθνικη λογικα, ηταν λες και τα εκανε ολα στους χωματοδρομους του Περου...
Απλα νομιζα πως ειναι η εξαιρεση και πως θα υπαρχει ενας καποιος ελεγχος.
Οποτε μαλλον μενω με τιν κουβα και βλεπουμε.
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!
Sent from my AMOI N828 using Tapatalk
Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος
Ολα σχετικά ειναι...
Εξαρτάται απο τον άνθρωπο πάντα.
Ο πωλητής μας έχει ένα colt , κάνει 60000 το χρόνο και το αυτοκινητο δεν έχει κάνει Τσίκ. Ειναι 60αρης και το προσέχει σαν τα ματιά του. Έχει 350000 χιλιόμετρα και αέριο.
Τα Prius που είχαμε αν και leasing, μπορει να μη μας ενδιέφεραν σαν αυτοκίνητα, αλλα τα σέρβις ήταν ολα στην Toyota , επίσης 60000 χιλιόμετρα ετησίως , και τα είχαμε σε καλη κατάσταση γιατι το χρησιμοποιούσαμε και όταν ερχόταν κάποιος προμηθευτής εξωτερικού πχ, .
Στην επιχείρηση ειναι αλλα και στον άνθρωπο. Στο κάτω κάτω το αυτοκινητο του πωλητή ειναι πολλές φορές η βιτρίνα της επιχείρησης, πολλοί μπορει να μην επισκεφθούν ποτέ τις εγκαταστάσεις της εταιρίας που συνεργάζονται, αλλα να σχηματίσουν μια σχετικά καλη ή αντίστοιχα κακή εικόνα απο τον άνθρωπο που τις επισκέπτεται.. Τη συμπεριφορά αυτού, αλλα και το αν το αυτοκινητο ειναι καθαρό, προσεγμένο κλπ.
Lambros46 (28-10-13), Leonidas_E39 (28-10-13), nikos valvetronic (28-10-13), strof (28-10-13)
Χμμ... δεν μπορώ να σου πω τι να κανεις,μπορω όμως να σου πω τι θα έκανα εγω.
Δεν θα έδινα σε καμία περίπτωση ένα καινούργιο TOYOTA για να πάρω Scoda και μάλιστα με τόσα πολλα χιλιόμετρα!!
Όσο για τους πωλητές... Απλά δεν τους νοιάζει... Με οτι αυτο σημαίνει στη χρήση του αυτοκινήτου.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 28-10-13 στις 09:37
strof (28-10-13)
Φίλε strof εγώ θα σου πρότεινα αφού θες να το ξεφορτωθείς:
-Πήγαινε καλύτερα προς Golf μεριά.Η μάνα μου έχει ένα mk5 του 2005 μοντέλο με 85.000χλμ αυτή την στιγμή και το αυτοκίνητο είναι μια χαρά για οικογενιακό.Με δερμάτινα και πολύ καλούς χώρους...(να σημειώσω ότι έχει το 1.6 FSI )
Για εταιρικό-απο leasing δεν θα το τολμούσα...
Ωχ τωρα ειδα οτι ειναι λιζινγκ το 8βια..... δεν θα σου πω πολλα,το χω ξαναγραψει,ενα φιλαρακι μου που εχει εταιρικα εδω και 10 χρονια τα πινει το αιμα,και οταν περνουσαν τα χιλιομετρα και επρεπε να πληρωσει η εταιρια ...τα χλμ. κατεβαιναν στο σωστο νουμερο.
κατα τ'αλλα ,αξιζει το 8βια για την χρηση που το θελεις.
το 1.9 δεν κάνει ?
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3973620/