Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 36 από 36

Θέμα: bmw 316 e90 μετατροπή σε 335

Rides
    0

Προεπιλογή

να πουληθει αφου εχει γινει μετατροπη δν παιζει ασε που θα ειναι και παλιο τοτε και δν θα πιανει μια....αδηλωτο παιζει αγχος πολυ οχι αμα με σταματησουν και ανοιξουν κανα καπο αλλα για τν κοσμο μν με καρφωσει κανενας και τα δω ολα θερινα...κτεο και τετοια δν εχω θεμα..ειμαι και πιτσιρικας ρε παιδια δν ξερω και πολλα γιαυτο ρωταω εδω μεσα να παρω γνωμες

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

αστο αμαξακι σου, οπως ειναι . Μην μπαινεις σε διαδικασιες ψυχοφθορες και κοστοβορες.
    Αν δεν σε παιρνει για 335, αλλα θελεις τα αλογα του...αλλαζεις αμαξι και φυσικα πας σε αλλη μαρκα.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimitrislost Εμφάνιση μηνυμάτων
    να πουληθει αφου εχει γινει μετατροπη δν παιζει ασε που θα ειναι και παλιο τοτε και δν θα πιανει μια....αδηλωτο παιζει αγχος πολυ οχι αμα με σταματησουν και ανοιξουν κανα καπο αλλα για τν κοσμο μν με καρφωσει κανενας και τα δω ολα θερινα...κτεο και τετοια δν εχω θεμα..ειμαι και πιτσιρικας ρε παιδια δν ξερω και πολλα γιαυτο ρωταω εδω μεσα να παρω γνωμες
    αφου εισαι πιτσιρικας και δεν ξερεις, θα στα πω απλα να τα καταλαβεις.

α) δεν μπορεις να το δηλωσεις, πραγμα που σημαινει οτι αμα σε σταματησουν, πας για φοροδιαφυγη και σου κατασχετουν και το αυτοκινητο το οποιο καταληγει στο ΟΔΔΥ.
    β) ΚΤΕΟ απο το 2015 ΔΕΝ θα μπορεις να περασεις, γιατι θα ειναι αδηλωτο και μολις το δουν ή θα σε διωξουν ή θα αναγκαστουν να το αναφερουν. πλεον οτι περναει ΚΤΕΟ καταγραφεται απο καμερες.
    γ) κανε υπομονη γιατι μαλλον την νεα χρονια θα αλλαξει ο νομος.
    μην με ρωτησεις πως το ξερω.........
    εγω ειμαι απο τον περασμενο Φεβρουαριο με ενα αυτοκινητο μετατροπη κλεισμενο στο υπογειο............

4. The Following 7 Users Say Thank You to compactM3 For This Useful Post:

330Ci STEPTRONIC (27-09-14), chrisgiapz3 (28-09-14), I_MNL (27-09-14), mark e92 (05-01-15), nikos1400 (27-09-14), panose30 (27-09-14), Ptboul (29-09-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

με παιρνει για 335 αλλα κατσε ακομα ουτε 5 χρονια δεν το εχω..απλα σκεφτομουν να το βελτιωσω μονο και οχι να αλλαξω αμαξι..αυτο με τις καμερες στο κτεο δεν το γνωριζα...αδηλωτο απο μετατροπη εχω δει να περνανε γνωστος βεβαια οικογενειακος φιλος..

Περιοχή
    Pireaus
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αν σε παιρνει για 335i παρτην. Με ενα m pack ειναι κολαση!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimitrislost Εμφάνιση μηνυμάτων
    με παιρνει για 335 αλλα κατσε ακομα ουτε 5 χρονια δεν το εχω..απλα σκεφτομουν να το βελτιωσω μονο και οχι να αλλαξω αμαξι..αυτο με τις καμερες στο κτεο δεν το γνωριζα...αδηλωτο απο μετατροπη εχω δει να περνανε γνωστος βεβαια οικογενειακος φιλος..
    Κάτσε να γίνει 20 και μέτα το αλλάζεις ... χτύπα ενα 35αρι τώρα που μπορείς !!!

https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/4925466/

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP