πωπω ρε φιλαρακι διαβασα τα ποστ σου και αγχωθηκα πρωι πρωι.......μου θυμισες τα παλια τα δικα μου με ενα ασκονα .....οτι χαλαγε ...μα οτι χαλαγε, χαλαγε στα χερια μου!!!!!
Τυχαιοοοοοο???? Δεν νομιζω!!!!
ΛΟΛ
πωπω ρε φιλαρακι διαβασα τα ποστ σου και αγχωθηκα πρωι πρωι.......μου θυμισες τα παλια τα δικα μου με ενα ασκονα .....οτι χαλαγε ...μα οτι χαλαγε, χαλαγε στα χερια μου!!!!!
Τυχαιοοοοοο???? Δεν νομιζω!!!!
ΛΟΛ
χαχα καπως ετσι ειμαι και εγω.Αυριο Officialy Θα προσπαθησω να το αλλαξω στο sakitzidis sound.Αντε να δουμε πως θα το παρει ο πατερας μου.
Στο μυαλο μου κυκλοφορει ενα αγχος και μπολικη στεναχωρια ....
τελικά δεν θα πάω αύριο μόνος αλλά τώρα στις 7 ,μαζί του.Να δω πως του λέω να το αλλάξουμε...
παλικαρε χαλαρωσε λιγο!
σε βλεπω πολυ ανχωνεσε και δεν ειναι καλο!
υπαρχουν στην ζωη πολυ σοβαροτερα προβληματα
πιστεψε με!!
Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ MΙΑ Μ3!!!
joseph (19-07-10)
Nino (19-07-10)
εντάξει ζώ τελικά απλά είναι πολύ αυστηρός με το αυτοκίνητο του.
εντάξει όλα καλά παιδιά μόλις γύρισα,καμία σχέση το ηχοσύστημα γενικά,δεν κλέινει στις τρύπες,δεν αναβοσβήνει ακούγετε πεντακάθαρος ήχος,μου είπε οτι είχαν καεί κατι καλώδια και επειδή κον΄τα έιναι και τα καλώδι αοτυ κλιματιστικού μου είπε πάλι καλά.
Μαζί με τα καλώδια που ήταν καμένα,και αυτά που ήταν για τον έλεγχο ηχείων 100 ευρώ.και ο συστημα ειναι αυτο
Κώδικας:https://www.pioneer.eu/eur/products/25/121/61/DEH-2200UB/index.html
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 19-07-10 στις 21:02 Αιτία: συγχωνευση
Με γεια!!!!!!!!!!! Πολυ καλο
ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υ .Με αυτο θα σκάσω μούρη την Πέμπτη τρομάρα μου ...χαχα !
Όντως μου άρεσε και επιτέλους δεν θα του γράφω CD!!!!!Χώρια οτι δεν έπαιζαν !!! χαχα! USB δωράκι και θα αλλάξει στάση πιστεύω.