Αυτό που πρότεινα εγώ, το Aral Supertronic 0W40, είναι 100% Full Synthetic Group IV, εδώ τα χαρακτηριστικά του
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Αυτό που πρότεινα εγώ, το Aral Supertronic 0W40, είναι 100% Full Synthetic Group IV, εδώ τα χαρακτηριστικά του
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater
BILL007 (22-10-16)
Christopherk (23-10-16)
Βαγγελη πολυ καλο λαδι, το εχω δοκιμασει και εγω, απλα τωρα βαζω τα λιγο καλυτερα εστερικα της Motul τα 300V series
Αυτο μπορει να σημαινει οτι το λαδι εχει πχ υψηλο αριθμο αντιτριβικων οποτε και δεν πληρει καποια προδιαγραφη στις συνολικες εκπομπες ρυπων οποτε δεν παιρνει εγκριση. Δεν σημαινει οτι ειναι χειροτερο λαδι απο αυτο που εχει την εγκριση ισα ισα μπορει να ειναι και καλυτερο σε οτι αφορα την προστασια του κινητηρα. Οπως ειπα και παραπανω οταν γνωριζουμε το τι θελουμε και ξερουμε τι να ψαξουμε μπορουμε να παρρεκλινουμε απο τον τυφλοσουρτη του κατασκευαστη
Την τελευταία φορά που πήγα να το αγοράσω, μου πρότειναν το 300V ως το "απόλυτο" αλλά δεν είμαι σίγουρος οτι πληρούσε την συγκεκριμένη προδιαγραφφή που έψαχνα και δεν είχα και χρόνο να το πολυψάξω.
Είχα λόγο που ήθελα να φαίνεται η συγκεκριμένη προδοαγραφή, στο συνεργείο που τα πήγα για να μου τα αλλάξουν.
turbodog (22-10-16)