Μάλλον δε θα το έπαιρνα σήμερα....
Δε σχολιάζω και πολλά πολλά, μιας και οτιδήποτε έχω κοροϊδέψει το έχω κάνει/πάθει κλπ.
Μάλλον δε θα το έπαιρνα σήμερα....
Δε σχολιάζω και πολλά πολλά, μιας και οτιδήποτε έχω κοροϊδέψει το έχω κάνει/πάθει κλπ.
οταν θα εχει μπαταρια που θα την παιρνεις σπιτι το βραδυ για φορτιση και θα εχει το μεγεθος κινητου τηλεφωνου, τοτε θα αγορασω ηλεκτροκινητο...
κατα τα αλλα το i8 ειναι αμαξαρα super car λιγο too much ακομα αλλα σιγα σιγα θα το συνηθισουμε..
υγ ααα και...
την bmwδοσυνη μην την κλαις...
EVERGET (21-05-14)
η ερωτηση του νηματος ειναι για το i8 ή για τα γουστα μου στο μεγεθος των κινητων πρωτης γενιας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 21-05-14 στις 20:12
δεν το παίζουμε, είμαστε flinstones! Τα παιδιά μας μπορεί να γίνουν jetsons!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Leonidas_E39 (28-05-14), nikos1400 (22-05-14)
εγώ δεν αφορίζω τίποτε, απλά δεν γουστάρω τα υβριδικά και τα ηλεκτρικά..όσο δύναμη και να έχει, όσο ροπή απο το ρελαντί, όσο όσο όσο....απλά ΔΕΝ...
επίσης θεωρώ το loοk του way too much για τα γούστα μου! να φανταστείς δεν θα αγόραζα ούτε Aventador για αυτόν τον λόγο!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Bazil Van Sinner (21-05-14)