BILL007 (22-04-12)
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
BILL007 (16-06-12)
Γιώργο δέν με πειράζει να γράψω εδώ.
Δεν λέω, καλά και τα λουκάνανικα και οι εκδρομές, αλλα θεωρώ πώς σκοπός της κοινότητας είναι να μοιραζόμαστε
τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας προκειμένου να δημιουργήσουμε μία "βάση πληροφοριών" γύρω απο τις μπέμπες μας,
που θα βοηθήσει όλα τα μέλη(μακάρι να μήν έχουν άλλα παιδιά παρόμοιο θέμα).
Δέν ξέρω ρε φίλε, ευελπιστώ ότι θα γίνει καλή δουλειά, όπως εγώ τον ρώτησα "μάστορα τί κανουμε" & δεν είπα "κόψε κάτι",
έτσι περιμένω και απο εκείνον το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς "εκπτώσεις" στην ποιότητα.
Ο χρόνος θα δείξει και εν πάση περιπτώσει, εάν έχω πάλι πρόβλημα πίστεψε με δέν θα είμαι εγώ χαμένος αλλα το συνεργείο.
Πιστεύω πως θα πρέπει να βλέπουν τη δημοσιότητα τόσο οι καλές δουλείες όσο και οι χάλια.
Όσο για το τεχνικό κομάτι,
δέν θα είναι με αφρό, από ότι κατάλαβα θα παίξει κόλλημα και κάτι σαν το kit της TMS με πλακάκια.
Απλά πρέπει αύριο να επιβεβαιώσω εάν έχει σκοπό να αλλάξει και τα σινεμπλόκ, θεωρώ είναι κρίμα
μετα απο τέτοια δουλεία και καινούρια αμορτισέρ να αφήσω τα παλία.
Bazil Van Sinner (18-06-12), BILL007 (16-06-12), gnx (16-06-12), Vassilis ///M (16-06-12)
Σιγουρα θα κοιταξεις να βαλει και εσωτερικα του "σκισμενου" κομματιου ενισχυση,αν το ξερει και εχει εμπειρια θα γινει καλη δουλεια...
Για αυτο και η τεχνικη οδηγια της εταιρειας ειναι σφραγισμα εσωτερικα με αφρο ειδικο και εξωτερικα με κομματι...
Επισης να σου κανει προληπτικα την ιδια εργασια και στην αλλη μερια ,δεν ειδα αν εχεις και εκει σκισιμο...
Οσον αφορα την συνεχεια και την μελλοντικη αυξηση ισχυος μην το φοβασαι αν γινει σωστη δουλεια,κυκλοφορουν πολλα 'ενισχυμενα" "ραμμενα" και δεν εχουν παρα σε λιγες περιπτωσεις ξανα θεμα σε αλλο σημειο..
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Δέν ξέρω ακόμα, θα το δώ πάντως ty
Tα πλάκάκια θα μπούν απο ότι κατάλαβα και στις τέσσερις βάσεις.Επισης να σου κανει προληπτικα την ιδια εργασια και στην αλλη μερια ,δεν ειδα αν εχεις και εκει σκισιμο...
Μακάρι ρε φίλε, ελπίζω τι να πώ...Οσον αφορα την συνεχεια και την μελλοντικη αυξηση ισχυος μην το φοβασαι αν γινει σωστη δουλεια,κυκλοφορουν πολλα 'ενισχυμενα" "ραμμενα" και δεν εχουν παρα σε λιγες περιπτωσεις ξανα θεμα σε αλλο σημειο..
katsaraios (15-06-12)
ghost-rider (16-06-12)