Αρχικό μήνυμα απο
BILL007
Χμμμμ...Εγώ δυο πράγματα έχω να πω...
1)Ίσως κάποτε να κόστισε 30.000 και πιο παλιά ο Hartge ζήταγε 100.000.
Τώρα παίρνεις Μ5 Ε39 ολόκληρο με 8-10.000.Οπότε να βρεις ένα μοτέρ-σασμάν και τα σχετικά πάνω απο 4000-5000 χιλιάρικα θα είναι ληστεία.
Τα παντρέματα για να κάτσουν αυτά στο Ε46 δεν νομίζω ότι είναι τόσο απαγορευτικά και αρκετή "γνώση" υπάρχει πλέον ύστερα απο κοντά 10 και βάλε χρόνια κυκλοφορίας.
Χωρίς να ξέρω κάτι και να έχω μιλήσει με τον Αντρέα υποθέτω ότι πάνω απο 7.000 δεν κοστίζει η όλη ιστορία,
αρκεί να έχεις καλό συνεργείο και να ξέρεις σε τι μπλέκεις με την παραμικρή λεπτομέρια (αλλιώς θα σου πιούν το αίμα)
2) Στο βίντεο του τύπου δεν του λειτουργεί η θερμοκρασία λαδιού για κάποιο λόγο???
Ετσι ακαδημαικα μιλωντας ολο το project το εχω κοστολογισει +/- 10.000 ευρωπουλα. Σε αυτα προσθετω ενα διχιλιαρο ακομα για τα Unexpected, που σιγουρα θα υπαρξουν... Οραμα σιγουρα υπαρχει..μελετη ηδη εχει γινει αρα ειμαστε στο σταδιο συλλογης των πραγματων που χρειαζονται..
Ειπα πως μετα το μηχανολογικο κομματι σειρα εχει το exterior (το αυτοκινητο θα αποκτησει γνησιο χρωμα Ε39 Μ5 - silverstone) και το εσωτερικο του... Σαλονι Μ3 εχουμε ηδη...μενει να ντυθει αλκανταρα ολο και να αντικατασταθουν τα εμπροσθια καθισματα με γνησια CSL... ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ!!!
p.s.: η θερμοκρασια παντως εμενα θα μου παιζει κανονικοτατα!!!
Μια γυναικα δεν ξεχνα ποτε εναν αντρα που ειχε. Ενας αντρας δεν ξεχνα ποτε μια γυναικα που δεν ειχε..