Αρχικό μήνυμα απο
mrclouzo
Αν κρίνω από τα άπειρα αυτοκίνητα των οποίων τα φώτα είναι ότι να'ναι...μάλλον για κάποιους δεν είναι τόσο απλό να αλλάξουν 2 λαμπίτσες. Δίνοντας 5-10 ευρώ σε ένα συνεργείο θα γίνει σωστή τοποθέτηση και θα μετρηθεί το ύψος της δέσμης (πόσο ψηλά ή χαμηλά φωτάνε). Για να μην αναφέρω ότι έχω δει κάποιους που όταν αλλάζουν λάμπες πιάνουν το γυαλί με γυμνά χέρια και φυσικά η λάμπα παθαίνει ζημιά.
Προσωπικά πάλεψα μισή ώρα να ανοίξω το καπάκι που βρίσκεται στον εμπρός θόλο (ναι, στην f20 έχουν καταφέρει να κάνουν δύσκολη άσκηση την αλλαγή της μεσαίας σκάλας και των φώτων θέσης, η μεγάλη σκάλα και τα drl αλλάζονται από πάνω ανοίγοντας το καπό). Το μόνο που κατάφερα ήταν να σπάσουν τα νεύρα μου (και κανά δυο νύχια). Όταν πήγα το αμάξι για service μου τις άλλαξαν και όλα καλά. Ο μηχανικός μάλιστα παραδέχθηκε ότι είναι λαλακία της bmw και ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλαχτούν οι λάμπες χωρίς το αυτοκίνητο να σηκωθεί στο αναβατόριο... Αυτός τις άλλαξε όταν το αυτοκίνητο ήταν στον αέρα και άδειαζε τα λάδια και χρησιμοποίησε κατσαβίδι για να καταφέρει να ανοίξει τα καπάκια στους θόλους (πράγμα που δεν έκανα φοβούμενος μην κάνω καμιά ζημιά).