Οσο κυκλοφορησα Αθηνα με το Χ5 δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα με το μεγεθος(παγκρατι 6 χρονια)
Επισης ποτε δεν καταλαβα να λειπει δυναμη απο το Χ5(αυτο βεβαια ειναι υποκειμενικο)
Προφανως εσενα στεφ σου αρεσει περισσοτερο το Χ3 γιαυτο το χεις κιολας οπως και μενα τοΧ5 ,αυτο βεβαια δεν αναιρει οτι και τα δυο μοντελα ειναι παρα πολυ καλα οχηματα(προσωπικη μου αποψη παντα)
Για να ενημερωσω λοιπον το παιδι που ανοιξε το ποστ και να ειμαστε και λιγακι ον τοπικ η προσωπικη μου εμπειρια στο θεμα ζημιων ειναι μηδαμινη γιατι δεν μου χει βγαλει σχεδον τπτ.
Ενα καμμενο πυκνωτακι στην μοναδα του ραδιοφωνου(πολυ φθηνη αλλα σπαστικη επιδιορθωση μεχρι να βρεθει η πηγη του κακου) αλλαγη στην φλατζα του εκκεντροφορου(στα 290000χλμ)
Βεβαια η συντηρηση του ειναι ευλαβικη
Panagiotise46 (26-03-16), vagmag (26-03-16)
Καταρχάς το Χ3 δεν το θεωρώ και το ομορφότερο αμάξι μεταξυ μας... Ίσα ίσα θα έλεγα...
Μιλάω από άποψης πρακτικότητας, επιδόσεων (συγκρίνοντας τα αντίστοιχα πάντα μοντέλα) και "φρεσκάδας" σαν αμάξι συγκρινόμενο πάντα με το Ε53 με το οποίο φυσικά δεν έχω κανένα απολύτως θέμα...
Το ότι υπάρχουν άπειρα Χ5 στο car μου θυμίζει την Ελλάδα μιας άλλης εποχής που δεν πρόκειται να ξαναβιώσουμε!
Detailing Madness
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/7504906/
Εαν εφτανε στα 15k ειναι ενα πολυ πολυ καλο deal... (οχι πως δεν ειναι και στα 18k)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Blacktan : 26-03-16 στις 22:24
A8hnaios (26-03-16), Panagiotise46 (26-03-16), vagmag (26-03-16)
Δημήτρη το ότι μιλάς από προσωπική εμπειρία το θεωρώ πολύ σημαντικό και επιβεβαιώνει και αυτό που ήξερα και εγώ μέχρι τώρα ότι σε γενικές γραμμές είναι αυτοκίνητα που δεν βγάζουν ζημιές εφόσον τα συντηρείς όπως πρέπει.
Μακάρι να μπορούσα να πάω στο επόμενο (σαν το Link που έδωσε ο blacktan), αλλά δυστυχώς είναι πολύ πάνω από τα όρια μου. Ήδη με Ε53 θα είμαι οριακά σε αγορά, τέλη κυκλοφορίας κλπ και ακόμα δεν ξέρω και αν θα καταλήξω τελικά σε αυτό (μόνο αν είναι καλοσυντηρημένο και δεν θέλει τίποτε).
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Blacktan (27-03-16)
Άντε μετά από αυτό τo link να πάω να δω το Ε53.... Θα μου φαίνεται μούφα!
Blacktan (27-03-16)
Έτσι εγκυλοπεδικά είπα να γράψω ένα update σχετικά με το 4.6is. Είχα κλείσει ραντεβού την Πέμπτη να το πάω για έλεγχο, όμως το αυτοκίνητο πουλήθηκε σήμερα σε κάποιον ο οποίος πιθανόττατα το πήρε χωρίς να το ελέγξει. Ας ελπίσουμε να του βγει καλό.
Η έρευνα συνεχίζεται....