Συμβαινουν και αυτα,μη στεναχωριεσαι,ειμαι σιγουρος οτι ολα θα ξαναγινουν οπως πρεπει.
αν δε βρεις παπακι, βρες την οικογενεια του ασβου για φιλικη δηλωση!!!
προσπαθουμε να σε κανουμε να γελασεις και να το ξεχασεις για λιγο.
Ναι, το ξέρω
Απλά τώρα η ασφαλιστική μου λέει πως πρέπει να πάρω εκτιμήσεις από δύο φανοποιεία και να τους τις στείλω... οπότε έχω εξτρα τρεχάματα (εκτός από τα κανονικά...)
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
aristent (08-04-14)
Εχω μια περιεργια να δω τι αποκλιση στις "εκτιμησεις" θα εχουν τα δυο φανοποιεια και αν πχ.πετυχεις τον ακριβοτερο και τον φτηνοτερο τι θα κανουν???
....θα σου πουν να πας στον φτηνοτερο???.....πως θα το διαχειριστουν???.....αν θελεις ενημερωσε μας, να δουμε τι γινεται και στην Αγγλια, στα ασφαλιστικα θεματα.....
A8hnaios (08-04-14), Bazil Van Sinner (25-06-14)
OK.
Θα ανοίξω καινούριο θρεντ, όταν έχω νεότερα.
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
aristent (08-04-14)
Και γω θέλω να δω τι θα γίνει..
Περιμένουμε νέα.....
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
aristent (08-04-14)
Θα βγάλω και άλλες φωτό όταν επισκευασθεί και φυσικά με όσους από εσάς συναντήσω όταν έρθω Ελλάδα τον Ιούλιο-Αύγουστο
Ο Αλπίνος είναι στο φανοποιείο και περιμένει σηκωμένος στην ράμπα... τον είδα σήμερα και έχουν βγάλει τον προφυλακτήρα κλπ Μου έκλεισε το μάτι λυπημένος...
Βρήκαν κι άλλη ζημιά: intercooler έχει στραβώσει
BILL007 (24-06-14)