Την Τρίτη πήγα και εγώ στον Τρικαλιώτη και μου αλλάξαν τον σάκο.Περίμενα ενάμησι μήνα περίπου και μου είπαν ότι έστειλαν μόνο 80 κομμάτια οπότε να πάω άμεσα.Όλα κομπλέ έκαναν μια ωρίτσα χάζεψα και λίγο την έκθεση με κέρασαν και ένα καφέ.Κοιτούσα τις τιμές των σέρβις-ανταλλακτικών και μια αφίσα που έλεγε "νομίζετε ότι είμαστε ακριβοί; ρωτήστε μας" Τι να ρωτήσω?? Δίσκοι τακάκια μπροστά 300 ευρώ...
Bazil Van Sinner (06-02-15), BILL007 (06-02-15), chrisgiapz3 (06-02-15), georggge46 (07-02-15), ghost-rider (20-02-15), pilot (07-02-15), sierra (06-02-15), tasos.kamv (06-02-15), Vassilis ///M (06-02-15), zaharias (06-02-15)
Καλημερα
πηγα στο Σπανο για αλλαγη ORING στην μηχανη και ρωτησα αν το αμαξι ειναι στην λιστα για αλλαγη αεροσακου.Η 1η απαντηση ηταν οχι.... μιας ομως και το αμαξι εμεινε μεσα για παρακολουθηση με πηραν τη ιδια μερα και μου ειπαν οτι θα τον αλλαξουν
Τελος καλο για μενα οσον αφορα τον αεροσακο αλλα πρεπει να αλλαχτει στο καθισμα το διχτυ μιας και αναβει συνεχεια στο ταμπλο η ενδειξη του αεροσακου
κοστος κοντα στα 300 ¤
Σήμερα πήγα σε γνωστή αντιπροσωπεία στα νότια προάστια για αλλαγή δοχείου διαστολής στο Ε46 μου, αφού τελευταία έχανα παραπάνω παραφλού από το κανονικό και μου άναβε το λαμπάκι χαμηλής στάθμης παραφλού.
Δίνω του υπεύθυνου συνεργείου την άδεια για να περάσει το αυτοκίνητο στο αρχείο τους και μου λέει από ΜΟΝΟΣ του "Κάτσε να δούμε αν έχεις ανάκληση για αερόσακο συνοδηγού".
Τελικά το αμάξι όντως συμπεριλαμβανόταν στην ανάκληση.
Οπότε παράλληλα με το παγούρι, αλλάξαμε και τον αερόσακο!
Επίσης τον ρώτησα πόσο πάει η αλλαγή λαδιών αν του πάω εγώ λάδια και φίλτρο και μου λέει " Ένα 10άρικο για το τυπικό της υπόθεσης".
Και έρχομαι εγώ και λέω τώρα: Μήπως τελικά είμαστε λίγο υπερβολικοί θεωρώντας τις αντιπροσωπείες τόσο πολύ ακριβές;;;;
Η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία πάντως από σήμερα απέκτησε καινούριο πελάτη!
ΥΓ: Για την ιστορία, η αλλαγή παγουριού μαζί με παραφλού και εργατικά πήγε 128 Ευρώ (30% έκπτωση στα εργατικά και 15% στα ανταλλακτικά)
Στον Σπανό, Λεωφ. Βουλιαγμένης.