Εψαχνα εδω και καιρο να αγορασω μπαρα θολων για το Μ5,εχοντας ηδη αλλαξει τις αντιστρεπτικες (racing dynamics),ηθελα να δεσω λιγο καλυτερα και τους θολους επανω.
Ολα τα Ε60 εχουν μια (V) μπαρα εμπρος,οταν ομως χρειαστηκε να ξεβιδωσω την βιδα που πιανει την μπαρα επανω στον θολο,για να την αντικαταστησω με αλλη βασει καμπανιας της bmw,διαπιστωσα,οτι η μπαρα δεν ηταν καθολου σταθερη απο την βαση της στην μερια του καθρεπτη,ακομα και ενα απλο φυσημα μπορουσε να την μετατοπισει!!!!
Μπαρα για τα Μ5-Μ6 V10 εδεινε μονο η ac schnitzer,την οποια ομως πλεον εχει καταργησει και δεν προκειται να ξανα βγαλει!!!!
Στην συναντηση στο Λουτρακι μιλησαμε για καποιον στην Αθηνα που εχει CNC και θα μπορουσε να την κατασκευασει,ηρθα σε επαφη μαζι του,του εστειλα φωτο για το τι περιπου θελω και την προηγουμενη Δευτερα εγινε το project.
Υ.Γ: Θα ηθελα να ευχαριστησω τον Βαγγελη (deepBLUE)για την βοηθεια του,που εκτος των αλλων..... μου παραχωρησε το αυτοκινητο του για μια ολοκληρη μερα,επανω σε αυτο μετρηθηκε και κατασκευαστηκε η μπαρα,αφου το δικο μου λογο καταθεσης πινακιδων δεν μπορουσε να μετακινηθει!!!
Βαγγελη
ειμαι υποχρεος........