Αρχικό μήνυμα απο
stef
Αυτό έχει πάνω και σφουγγάρι για καθάρισμα και κέρωμα? Ή είναι έξτρα αυτά?
Tα σφουγγάρια-pads είναι έξτρα από τα backing plates. Για την ακρίβεια, ο einhell έχει μέσα ένα polishing σφουγγάρι (δηλαδή γυαλίσματος), αλλά είναι πολύ κακής ποιότητας, οπότε πρέπει να αγοράσεις άλλο.
Αν το χρώμα του αυτοκινήτου σου είναι σε καλή κατάσταση, τότε με ένα polishing κι ένα finishing pad είσαι καλυμμένος. Αυτά θα σου κοστίσουν, αν πας σε μια κορυφαία εταιρεία όπως η lake country, γύρω στα 12 ευρώ το ένα. Και η 3Μ έχει καλά pads και αν θυμάμαι καλά, κάπως οικονομικότερα.
Όσο για το backing plate, πράγματι το συγκεκριμένο της 3Μ που σου είπαν τα παιδιά είναι πολύ καλό. Αλλά μαζί με τον αλοιφαδόρο θα σου βγει πάνω από 100 ευρώ, οπότε δεν αξίζει τον κόπο αφού υπάρχουν και έτοιμοι αλοιφαδόροι μαζί με backing plate γύρω στα 100 ευρώ (όπως της kestrel). Συνεπώς, έτσι ο einhell χάνει το value for money που έχει.
Θα πρότεινα λοιπόν ένα backing με 15 ευρώ περίπου, σαν αυτό που έχω αγοράσει κι εγώ, το οποίο είναι μια χαρά για ερασιτεχνική χρήση κι όχι μόνο(το χρησιμοποιεί επαγγελματίας γνωστός μου με αλοιφαδόρο makita) και σίγουρα δεν εκτοξεύει το κόστος, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως το 3Μ δεν είναι καλύτερο. Απλά στην περίπτωσή σου δε νομίζω πως χρειάζεται να δώσεις τόσα λεφτά.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong