Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 35 από 35

Θέμα: καταναλωση

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πολλά είναι βρε συ τα 14 για το 1600...

Το δικό μου πάντως βγάζει κοντά στα 600 Km με ένα ρεζερβουάρ στην πόλη. Από Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα του Πάσχα έκανα 822km με ένα ρεζερβουάρ πριν μου ανοίξει η ένδειξη Fuel Reserve.

Περιοχή
    Ξάνθη
    Rides
    1

Προεπιλογή

πριν αναψει λαμπακι? καλα ειναι...
    και φαντασου οτι φοραω 195/65/15...
    Μη τα συζητας αδερφε...

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μιας και καταφεραμε να παμε ενα ταξιδακι για να περασουμε το Πασχα στην ομορφη Ζακυνθο σκεφτηκα να παρακολουθησω την καταναλωση στην Εθνικη Οδο.

Να σημειωσω οτι εκανα σερβις 2 μερες πριν το ταξιδι,τοποθετησα ενα ελευθερο φιλτρο μεσα στο κουτι,φοραω 245/35/19 μπροστα και 275/30/19 πισω,εχω διαφορα αξεσουαρ και ειμαστα 3 ατομα και το αμαξιηταν φορτωμενο με τις βαλιτσες μας και στην επιστροφη με κατι αυγα απο αλανιαρα κοτα,ψωμι ζυμωτο,παραδοσιακο παστελι και μαντολατο,ενα αρνακι και κατι ψαρια,ολα για την πεθερα μου.

Στην 1η φωτογραφια βλεπουμε τι ωραια που ειναι στην Εθνικη Οδο Μεγαλη Πεμπτη,με τα εργα σε εξελιξη και με σχεδον μια λωριδα απο την Κορινθο μεχρι την Πατρα.
    Να μην ξεχασω οτι στην 1η φωτογραφια εχει και 10 χλμ επαρχιακου δρομου απο το καραβι μεχρι το σπιτι.

Στην 2η φωτογραφια βλεπουμε πως στον ιδιο δρομο,με μια μικρη παρακαμψη μεσα απο την Πατρα για να δω τον φιλο Alexm-Αλεξη ευχαριστω- και παρολο που εβρεχε σε καποια σημεια μπορουμε να κινηθουμε πιο γρηγορα και πιο οικονομικα.

4. The Following User Says Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

S8N (02-05-11)

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εχω το 520d
    Το έφερα απο Γερμανια (μέσω Ιταλίας) και με ένα γέμισμα μου έβγαλε 1100 χιλιόμετρα με μέσο όρο κοντά στα 140 χλμ.

Η κατανάλωση εκεί ήταν στα 7.0 l

Το κυκλοφορώ εκτός κυρίως πόλης και η κατανάλωση κυμαίνεται απο τα 7 μέχρι (το ανώτερο) 7.8, και επι το πλείστον ΔΕΝ κάνω ήρεμη οδήγηση.

Πάντως μετά το τελευταίο γέμισμα σε άγνωστο βενζινάδικο η κατανάλωση πέταξε στα 8.6 και άρχισε τα νούμερα στο ρελαντί. Αθάνατα Ελληνικά πρατήρια....

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο scorpion Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω το 520d
    Το έφερα απο Γερμανια (μέσω Ιταλίας) και με ένα γέμισμα μου έβγαλε 1100 χιλιόμετρα με μέσο όρο κοντά στα 140 χλμ.

Η κατανάλωση εκεί ήταν στα 7.0 l

Το κυκλοφορώ εκτός κυρίως πόλης και η κατανάλωση κυμαίνεται απο τα 7 μέχρι (το ανώτερο) 7.8, και επι το πλείστον ΔΕΝ κάνω ήρεμη οδήγηση.

Πάντως μετά το τελευταίο γέμισμα σε άγνωστο βενζινάδικο η κατανάλωση πέταξε στα 8.6 και άρχισε τα νούμερα στο ρελαντί. Αθάνατα Ελληνικά πρατήρια....
    Ηλία, εντάξει το νάβι ?

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP