Γιατί ασημί; Κόκκινα να τα κάνει.
Γιατί ασημί; Κόκκινα να τα κάνει.
E30 318i
Για εργοστασιακο look το ειπα.
Αμα του αρεσουνε κοκκινα, κοκκινα.
Δεν θα τα χαλασουμε εκει. Απλα να βαλει foliatec και οχι duplicolor η αλλο απο σιδηρικα γιατι ξεβαφουνε απο τη ζεστη και μιας και τα εχει λυσει, ας τα κανει σωστα να κρατησουνε.
Και ριγε, δεν θα ειναι ασχημα. Εκεινο το μοδατο, λαχανι, ροζ, πρασινο, μπλε, κιτρινο, το βλεπω συχνα τωρα τελευταια.
Stamatis [QUOTE]τωρα που ειναι discontinued τα sachs./QUOTE]
εννοεις οτι πλεον δεν προμηθευει την bmw σαν OEM γενικα ?
[QUOTE=dreamer;607145]StamatisΓια αυτον τον κωδικο στη φωτο λεω, το sport εχει 6 κωδικους που δεν βγαινουν πλεον.τωρα που ειναι discontinued τα sachs./QUOTE]
εννοεις οτι πλεον δεν προμηθευει την bmw σαν OEM γενικα ?
Αμορτισερ, (sachs | μπαονουν ομως τα Β8) ελατηρια (κοντα eibach | μπαινουν απο τα B12), διαφορικο μικρο μπλοκε (αν βρεθει μπαινει απο Ε30), τελικο εξατμισης (δυο μπουκες καλυμενες με πλακε μονοκοματο και μπαινει η κανονικη αλλα εχει αλλο ηχο), σινεμπλοκ (μπαινουν εμποριου) και μπροστινος προφυλακτηρας (εχει αλλες γωνιες και αλλη σιτα /δεν ξαναβγηκε).
Ηταν περιπου 2.400 αμαξια ολα και ολα και βγηκαν τα δυο τελευταια χρονια της παραγωγης.
dreamer (28-03-24)
θεωρώ ότι είστε υπερβολικοί για την σκληρότητα των Β8.
Τα έχω παραγγείλει ως "οικονομική" λύση σε σχέση με BC coilovers. (μιας και είχα H&R sport ελατήρια)
Θα δείξει, αν και πιστεύω δε θα είναι τόσο σκληρά ...
Φίλος τα μπρακέτα τα πήρες ή μόνο τις δαγκάνες; Δεν τα βλέπω πουθενά.
Στην συνομιλία πιο πάνω έχω μια ένσταση για τα ταμπούρα αλλά να μην ξεχειλώσουμε τελείως το θρεντιον.
Άκυρο..γράψε λάθος. Έχω καιρό να δω γυμνά φρένα και νόμιζα λείπει η βάση!
Obijuan83 (28-03-24)