Με πμ Κώστα μην θίξουμε και κανέναν....
Vasilis (09-04-10)
Μου έκαναν εντύπωση 2 πράγματα:
α) Δέν έχει όλες τις περιοχές - Δήμους Αττικής. (πχ Μενίδι/Αχαρνές,Σαλαμίνα κ.λ.π.)
β) Η ημερομηνία ελέγχου σε όλα όσα εμφανίζονται είναι η ίδια (31-3-2010). Δηλαδή πρόλαβαν να κάνουν σε μία ημέρα τόσους ελέγχους,αλλά οι έλεγχοι να υποθέσω δεν είναι καθημερινοί ; Και αν όχι γιατί ;;
Υπάρχει αντίστοιχη λίστα της αρμόδιας υπηρεσίας του Υπουργείου όπου αναφέρονται όσα βενζινάδικα βρέθηκαν με νοθευμένα καύσιμα και ποιά ποινή τους επιβλήθηκε.Αρχικό μήνυμα απο yodas
Με πμ Κώστα μην θίξουμε και κανέναν....
Αν αναφέρεται εκεί, τότε πώς θα θιγεί ;;; Αν πάλι δέν, τότε καλύτερα μην το αναφέρεις
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Samaro : 09-04-10 στις 18:13
Σωστα. Ειναι σε αυτο το θρεντ
Μηπως να τα ενωναμε?
Ναι μα σου ξαναλέω, σέβομαι απόλυτα τον οποιονδήποτε λόγο που δεν το δημοσιοποιεί ο φίλος yodas, είπα εξ άλλου ότι δεν θέλω να τον θίξω, απλά μιλάω γενικά.
Γιατί αν όλοι λέγαμε ΕΠΩΝΥΜΑ και καταγγέλαμε τους ΜΗ επαγγελματίες θα μπορούσαν ακόμα περισσότεροι να αποφύγουμε κακοτοπιές.
Πιθανώς ο yodas αποφεύγει να το πει επειδή έχει ακούσει κάποιες φήμες, ή ακόμη και να είναι (ή να βρέθηκε κάποια στιγμή) στην "περίεργη λίστα" και το αποφεύγει πλέον προληπτικά... ακόμη κι αν συμμορφώθηκε ο συγκεκριμένος μετά το πρόστιμο που του επιβλήθηκε...
Όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά.... αλλά δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να το πει με ένα PM...