Ρε Βασιλη εισαι σιγουρος οτι σε απλα 46αρια βαζουν απο Μ3?
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι βαζουν απο Ζ4 Μ που ειναι παρακεντρα.
Καμια σχεση το Ζ4 Μ με το Μ3 ομως.
Ρε Βασιλη εισαι σιγουρος οτι σε απλα 46αρια βαζουν απο Μ3?
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι βαζουν απο Ζ4 Μ που ειναι παρακεντρα.
Καμια σχεση το Ζ4 Μ με το Μ3 ομως.
Vassilis ///M (14-11-14)
Έχω διαβάσει κατά καιρούς ρε Λιάκο ότι άτομα εδώ μέσα έχουν κάνει αυτήν την κίνηση και έβαλαν από Μ3 τώρα δεν θυμάμαι να σου πω ακριβώς σε ποιο post το έχω διαβάσει...
Τώρα ισχύει κάτι τέτοιο δεν ξέρω ή το είπαν απλά γιατί έτσι τους ενημέρωσε ο μηχανικός τους το πλάσαρε ο ίδιος σαν Μ3 και το χρυσοπλήρωσαν θα σε γελάω...
Στα 36αρια ειναι πολυ γνωστη μοντα να βαζεις παρακεντρα απο Μ3.
Δεν αλλαζε τπτ ουσιαστικο απο κατω.
Στα 46αρια το Μ ειναι αρκετα αλλαγμενο εμπρος. Ψαλιδια, σινεμπλοκ, ακρα, ποδια ειναι διαφορετικα.
Koιτα το πως ειναι. Δεν μπαινει για κανενα λογο σε απλο χωρις να αλλαχτουν κ αλλα.
Εδω εχει και υποδοχη και κατι πιανει πανω του (νομιζω η αλουμινενια ποδια η οποια ειναι επισης αλλαγμενη στο Μ).
Πρεπει να το ξεπρεσσαρεις απο το κελυφος του και να το πρεσσαρεις σε απλο.
Δυσκολο Βασιλη.
Και ενταξει στο powerflex μπορει να παρεις του Μ και καπου καπως να το ταιριαξεις (δεν το εγκρινω) αλλα ενα κανονικο σινεμπλοκ απο Ε46 Μ3, να μπει σε απλο ετσι σκετο, ειναι δυσκολο...
Vassilis ///M (14-11-14)
Εγω λεω να μην βάλεις για m3...Βάλε αυτα τη σειράς για να μην έχεις <<αναγούλες>>.Τα υπόλοιπα ειναι πατέντες και δεν ξέρεις τι θα σου βγάλουν στο μέλλον.
Vassilis ///M (14-11-14)
JiMk86 (13-11-14), Vassilis ///M (14-11-14)
Oκ συμφωνούμε σε όλα μέχρι στιγμής ....
Τι έχετε να πείτε για τις δύο επιλογές που δίνει η Powerflex???
H μία είναι συνεμπλόκ 66 χιλιοστών και η άλλη είναι συνεμπλόκ 60 χιλιοστών...
Και οι δύο επιλογές είναι για απλά Ε46αρια και η τιμή είναι η ίδια...
https://streetandcircuit.gr/arithmos..._102558_102559
https://streetandcircuit.gr/arithmos..._102558_102559
60 ηταν στα παλια E46, καποια στιγμη αλλαξε το ψαλιδι. 66 θες. Μπες και στο realoem με το vin σου να δεις τι παιρνει (66!).
Most E46 3 Series cars have 66mm bushing housings. Cars produced before 2/01 had 60mm bushings initially, but were recalled in exchange for 66mm housings, bushings and upgraded control arms.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fanisk : 14-11-14 στις 14:23
Vassilis ///M (15-11-14)
Σας ευχαριστώ όλους για τις διευκρινήσεις...
Μόλις τα παρήγγειλα στα 75 ευρώ...
Των 66 χιλιοστών...
Θα μπούνε με την πρώτη ευκαιρία μόλις πάρω άδεια...