Σελίδα 4 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 106

Θέμα: Αγορα Lap Top

Rides
    0

Προεπιλογή

Τα ΗΡ φτουρούσανε προ 2005 - 2006, τώρα είναι απλά αεριωθούμενα (λόγω ήχου ανεμιστηρακίων) φτηνά πλαστικά.

Και εγώ για κορυφή τα είχα, μέχρι που θέλησα να αγοράσω και να ψάχνω γνώμες στο νετ, δεν άκουσα ούτε στο 60% θετικά σχόλια (πραγματικά είχα κάνει ένα excelάκι με θετικές γνώμες για DELL, HP, TOSHIBA) και είχα όριο τα 500¤.

Τελικά κατέληξα σε μτχ DELL από τύπο που ήθελε να πάει σε μικρότερο λόγω φορητότητας.

Εδώ και 2+μήνες που το έχω ζήτημα αν κλείνει 8 ώρες την ημέρα, με OFFICE συνέχεια ανοιχτό, που και που MATLAB και FORTRAN (σε φάση Self training μη φανταστείτε τπτ τρελλά). Ελπίζω να βγω σωστός, αλλά από ότι λέτε και εσείς μάλλον έκανα καλή επιλογή.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

2. The Following User Says Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

S8N (10-05-13)

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα ΗΡ φτουρούσανε προ 2005 - 2006, τώρα είναι απλά αεριωθούμενα (λόγω ήχου ανεμιστηρακίων) φτηνά πλαστικά.
    Κάπως έτσι είναι. Μακριά από HP πλέον σε laptop. Αγοράζεις και παίζει ήδη στα αυτιά σου Παντελίδης "Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς.. ΓΙΑ SERVICE"
    3 πέρασαν από την παρέα μου τα τελευταία 5 χρόνια, το δικό μου έμεινε από μητρική (Pavilion DV5-κάτι), του κολλητού από οθόνη αρχικά που αλλάξαμε από ebay και εντέλει από μητρική, και το τρίτο χτύπησε κάρτα γραφικών, την φτιάχνουμε και μετά παρέδωσε μητρική. Όλα στην 2ετία.

Στα χαμηλά χρήματα Dell σίγουρα, στα μεγάλα budget MacbooPro ή ίσως και τις καλές σειρές Vaio. Έχω ένα σκυλί VGN-FE31H από το 2006 για την αδερφή μου, ακόμα λειτουργεί, μόνο το TouchPad την έχει ακούσει λίγο..

4. The Following User Says Thank You to BabisStinson For This Useful Post:

S8N (10-05-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Από το newsletter της cosmodata

https://www.cosmodata.gr/product/162...onterno-design

https://www.cosmodata.gr/product/159...karta-grafikon (στα συν η ξεχωριστή κάρτα γραφικών)

https://www.skroutz.gr/s/2992339/Del...4GB-320GB.html Στα συν ο πολύ οικονομικός σε ενέργεια (17w) επεξεργαστής. Έχει μεν ενσωματωμένη κάρτα γραφικών αλλά είναι η HD 4000 Και όχι η παλιά η 3000. Αυτή έχω και εγώ (εκτός της ανεξάρτητης) και παίζει άνετα Full HD χωρίς να σηκώνει θερμοκρασίες τρελές (γιατί είναι στο ίδιο die με την CPU)

Μετά σε Lenovo είναι αυτά τα δύο

https://www.skroutz.gr/s/3135314/Len...4GB-500GB.html

https://www.skroutz.gr/s/3177394/Len...4GB-500GB.html

Εγώ αν μπορείς να δώσεις το κατοστάρικο παραπάνω θα πήγαινα στο 2ο, γιατί έχει 2.5ghz επεξεργαστή (είναι Lenovo... tough motherfuckers, όχι σαν τα Ideapads βέβαια...). Είναι και τα δύο "τετραπύρηνα" (2 φυσικοί πυρήνες + 2 Hyperthreading) και επίσης έχουν και γνήσιο λογισμικό Windows 8. Επίσης έχει και ενσωματωμένο card reader (SD/MMC) το οποίο αν χρησιμοποιείται τέτοια καρτούλα βοηθάει ιδιαίτερα (εγώ πχ έχω το backup από όλη σχεδόν τη δουλειά μου )

6. The Following User Says Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (10-05-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

https://www.msystems.gr/index.php?ca...&product=15878

*γράψου και στο fb ή στα newsletter μέχρι να αποφασίσεις, από εκεί ήρθε και το παραπάνω

8. The Following User Says Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (10-05-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    5 χρόνια έκλεισαν με 2 toshiba satelite και vista, στην οικογένεια. Κανένα απολύτως πρόβλημα και η κατασκευή από τις στιβαρότερες. Το μόνο μειονέκτημα η γρήγορη κατανάλωση της μπαταρίας, αλλά και αυτό ρυθμισμένο σε φούλ επιδόσεις.
    Τώρα για τα win7 που έχω στον desk, τα ίδια σκατά με τα vista, άσε που τρώνε και περισσότερη μνήμη.
    +1 για τα TOSHIBA. Εχω 2 SATELITE και τα ξεσκίζω καθημερινά εδώ και 3 περίπου χρόνια και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Διαφωνώ λίγο στο θέμα των 7. Είναι πολύ καλλύτερα από τα Vista απλά μαλον, θέλεις ένα format κ. Γιώργο.

Οσο για το θέμα της μπαταρίας, υπάρχουν πολλές παράμετροι, κυρίως όμως οι περισσότεροι χρήστες κάνουν το λάθος να έχουν Windows 7 Ultimate στα laptop τους και αυτό έχει σημαντική επίπτωση στην διάρκεια της μπαταρίας.
    A bmw fan

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο viper Εμφάνιση μηνυμάτων
    +1 για τα TOSHIBA. Εχω 2 SATELITE και τα ξεσκίζω καθημερινά εδώ και 3 περίπου χρόνια και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Διαφωνώ λίγο στο θέμα των 7. Είναι πολύ καλλύτερα από τα Vista απλά μαλον, θέλεις ένα format κ. Γιώργο.

Οσο για το θέμα της μπαταρίας, υπάρχουν πολλές παράμετροι, κυρίως όμως οι περισσότεροι χρήστες κάνουν το λάθος να έχουν Windows 7 Ultimate στα laptop τους και αυτό έχει σημαντική επίπτωση στην διάρκεια της μπαταρίας.
    Kώστα, πολλά προγράμματα στον desk με τα win7, χρήσιμα όμως που τρέχουν στο background, ορισμένα, ψάχνοντας για update.
    Αν τα κάνω stop process, η μνήμη πέφτει και όλα είναι οκ.
    Όσο για τον toshiba, τι excel και word, έχω δημιουργήσει με το pinnacle studio 12, πάνω από 30 dvd, δουλεύοντας 24ωρα, με επεξεργασία από βιντεοκάμερα, με επένδυση μουσικής, transitions, υπότιτλων, κυλιόμενων μενού, video overlay video, startup menu κλπ.
    Ποτέ δεν πύρωσε, παντελώς αθόρυβος, κατασκευή και ντιζάιν κάτσε καλά.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

11. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

Ptboul (10-05-13)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Kώστα, πολλά προγράμματα στον desk με τα win7, χρήσιμα όμως που τρέχουν στο background, ορισμένα, ψάχνοντας για update.
    Αν τα κάνω stop process, η μνήμη πέφτει και όλα είναι οκ.
    Όσο για τον toshiba, τι excel και word, έχω δημιουργήσει με το pinnacle studio 12, πάνω από 30 dvd, δουλεύοντας 24ωρα, με επεξεργασία από βιντεοκάμερα, με επένδυση μουσικής, transitions, υπότιτλων, κυλιόμενων μενού, video overlay video, startup menu κλπ.
    Ποτέ δεν πύρωσε, παντελώς αθόρυβος, κατασκευή και ντιζάιν κάτσε καλά.
    Ήρθε λοιπόν η ώρα του φαίνεται και πριν λίγες μέρες τα φτυσε η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών.
    Περιοδικά και άσχετα με τις ώρες λειτουργίας και το πόσο φορτωμένος είναι, πετάει blue screen, κάνει restart και αναφέρει πρόβλημα display driver που φυσικά δεν είναι, αφού δοκίμασα καμμιά 10ρια φορές update, τον έκανα format για μήπως κανέναν ιό, του βαλα και win7 αντί των vista, αλλά τίποτα.
    Πιστεύω πως είναι θέμα ψυχρής κόλλησης πιθανόν, αφού πριν κανένα χρόνο είχε ανοίχτεί για άλλη αιτία και δεν είχε κουμπώσει καλά η τροφοδοσία του ανεμιστήρα με αποτέλεσμα την υπολειτουργία του και το υπερβολικό ζέσταμα.
    Δούλεψε έτσι κανά 3μηνο, όχι πάντως σε καθημερινή βάση και για ώρες, μέχρι να τον ξανανοίξω και να δώ πως το φυσάκι δεν πατούσε καλά.
    Πιθανολογώ πως από τότε άρχισε το κακό και ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες.

Καμμιά άλλη ιδέα του τι άλλο μπορεί να συμβαίνει από τους σπεσιαλίστες του είδους?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 27-01-14 στις 21:32

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αλλαγμα ολες τις παστες Γιωργο μου για αρχη.

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Leonidas_E39 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλλαγμα ολες τις παστες Γιωργο μου για αρχη.
    Αμσν ρε Λεο μια πάστα έχει, την άλλαξα πριν 4 μήνες, την είχες αλλάξει και συ αν θυμάσαι παλιότερα. Που αλλού θέλει πάστα?

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Ήρθε λοιπόν η ώρα του φαίνεται και πριν λίγες μέρες τα φτυσε η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών.
    Περιοδικά και άσχετα με τις ώρες λειτουργίας και το πόσο φορτωμένος είναι, πετάει blue screen, κάνει restart και αναφέρει πρόβλημα display driver που φυσικά δεν είναι, αφού δοκίμασα καμμιά 10ρια φορές update, τον έκανα format για μήπως κανέναν ιό, του βαλα και win7 αντί των vista, αλλά τίποτα.
    Πιστεύω πως είναι θέμα ψυχρής κόλλησης πιθανόν, αφού πριν κανένα χρόνο είχε ανοίχτεί για άλλη αιτία και δεν είχε κουμπώσει καλά η τροφοδοσία του ανεμιστήρα με αποτέλεσμα την υπολειτουργία του και το υπερβολικό ζέσταμα.
    Δούλεψε έτσι κανά 3μηνο, όχι πάντως σε καθημερινή βάση και για ώρες, μέχρι να τον ξανανοίξω και να δώ πως το φυσάκι δεν πατούσε καλά.
    Πιθανολογώ πως από τότε άρχισε το κακό και ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες.

Καμμιά άλλη ιδέα του τι άλλο μπορεί να συμβαίνει από τους σπεσιαλίστες του είδους?
    Πριν σε απογοητεύσω θα σου πώ ότι υπάρχουν δύο μέθοδοι επισκευής gpu
    είναι το [video=youtube;7WUyi3BtK0M]https://www.youtube.com/watch?v=_ywaQ6wPpJw"]reflow [/URL]και το [URL="https://www.youtube.com/watch?v=7WUyi3BtK0M[/video]

Σε laptop φίλου είχαμε προσπαθήσει με την μέθοδο του reflow, αλλά η χαρά κράτησε πολύ λίγο.
    Έχει τύχει περίπτωση που με reballing δουλεύει ακόμα, ενώ άλλο να μην κρατήσει όυτε 10 λεπτά.

Γενικά δεν είναι σίγουρο το αποτέλεσμα, ελπίζω πάντως στην περίπτωση σου να είναι κάτι απλό και να μην έχει πρόβλημα η κάρτα.

16. The Following User Says Thank You to wheelman For This Useful Post:

gant (27-01-14)

Σελίδα 4 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP