Εγώ έχω μια χαζή απορία...Τί απέγιναν όλα αυτά τα αυτοκίνητα (ΒΜW M3 E30,Mercedes 190 Evo, Ford Sierra Cosworth κτλ κτλ) που έτρεχαν κάποτε στο DTM?Υπάρχουν ακόμα σε κάποια αποθήκη ή καταστράφηκαν?
Εγώ έχω μια χαζή απορία...Τί απέγιναν όλα αυτά τα αυτοκίνητα (ΒΜW M3 E30,Mercedes 190 Evo, Ford Sierra Cosworth κτλ κτλ) που έτρεχαν κάποτε στο DTM?Υπάρχουν ακόμα σε κάποια αποθήκη ή καταστράφηκαν?
giannis_compact (24-06-11)
Η 190Ε σε διαφορες μορφες ειναι πολυ σπανια στην Ελλαδα.Βγηκε σε 2.3-16v σε 2.5-16v σε 2.5-16v EVO1 και σε 2.5 16v EVO2.
Στην Ελλαδα υπαρχουν γνησια 2.3-16v,υπαρχουν 2.5-16v γνησια και υπαρχουν τελειο οπως ειδα προσφατα 2.5-16v ΕVO1 μετατροπη και 2.5-16v EVO2 μετατροπη.
Ολα ειναι πιο σπανια απο την Μ3 Ε30 στην Ελλαδα μιας και ειχε λιγοτερη απηχηση απο την Μ3 Ε30.Δεν παυει ομως να ειναι ενα παρα πολυ καλο αυτοκινητο ειδικα στις μορφες EVO1 και EVO2.
insane in the ///Midbrain
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
πάντως μιλάμε γι απολύ σπάνιο αμάξι γενικά...ακόμα και γερμανία στις αγγελείες, υπάρχουν
πάαααααααααρα πολύ λίγα κομμάτια που πουλιούνται, και φυσικά κάνα δυο καλά ξεπερνάνε
τα 50 χιλιάρικα...
πολύ bad ass αυτοκίνητο, και η ζάντα του πολύ μπροστά για την εποχή του...ίσως απο τις πιο
ωραίες που έχουν φορεθεί σε αυτοκίνητο παραγωγής, μαζί με τις bbs των Μ3 Ε30, Μ3 CSL.
sympether with chiefτης
στο 1:42 - 1:45 του βιντ. το Ε30 ειναι αριστουργημα το πως μπαινει στη στροφη πως στεκεται και απο φινετσα κλασεις ανωτερο απο το χοντροκομμενο μερσεντες