Βαζω 100αρα....bp...μονο απο 2 πρατηρια(τα εχουν δικοι μου ανθρωποι)...
Διαφορετικα....βαζω απλη....με την πιο χαμηλη τιμη...χαχα.!!!!!!
στο 5αρι δεν νιωθω διαφορα....απλη και 100αρα το ιδιο ειναι...
στο 207....πλεον με την μια καταλαβαινω αν η 100αρα ειναι καθαρη...η οχι....αν ειναι απλη δεν παει καθολου...ριχνει πιεση(μου κοβει η ecu απο μονη της)....και αν ειναι και η απλη σκατα.....βαραει check engine με την μια...!!!!
Panos 316T (28-01-11), Stathis (12-01-10)
Εγώ προτιμώ να βάζω συγκεκριμένα από ένα βενζινάδικο το πολύ δύο,και θεωρώ οτί καλύτερη είναι η ΕΚΟ μιας και το 70% προμηθεύετε από κεί,πράγματι έχω διαπιστώσει όταν βάζω 100αρα και ποιο πολλά χιλιόμετρα μου βγάζει (οχι τελικές) στο δρόμο όταν κάνω ταξίδι και καλύτερα δουλεύει ο κινητήρας,όταν είμαι στην πόλη συνήθως βάζω απλή αμόλυβδη...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΦΑΝΗΣ : 12-01-10 στις 01:08
''One love three letters'' .....BMW
το ενα ειναι επαρχια....!!!!!
το αλλο ειναι στην Λεφ.Πεντελης...λιγο πιο κατω απο την Αττικη οδο...απεναντι απο το (παλιο)SMG2...(το εχει φιλος)....
Stathis (12-01-10)
παντως παιδες ανοιξτε ενα θρεντ και ειλικρινα εγω προσωπικα θα ζωγραφισω...οτι ξερω θα το πω..
εκτος αν με αφηνει ο βασιλης να τα γραψω εδω..ισως να μη θελει να βγω απο το θεμα
Σε ολα βαζω μονο 100αρα οποτε δεν μπορω να πω οτι βλεπω διαφορα στην αποδοση των αυτοκινητων...
Το μονο που ξερω ειναι οτι μια φορα αλλαξα πρατηριο μονο για τον ασσο (100αρα παλι) και ειδα τεραστια διαφορα προς το χειροτερο....μεχρι και μικροδιακοπες!!!!
Εκει που υπαρχει διαφορα ειναι στην μηχανη η οποια εχει αρκετη διαφορα με την 100αρα!!!
Βαζω μονο shell (μεχρι τωρα), και στην ευβοια οταν παω BP
Θα ήθελα να αναφέρω ότι, για ένα μήνα που έβαζα μόνο 100άρα Shell στο 335 μου από διάφορα βενζινάδικα, χρειάστηκα αλλαγή φίλτρου βενζίνης και αντλίας βενζίνης υψηλής πιέσεως. Μπορεί να είναι σύμπτωση, απλά το αναφέρω γιατί έχω ακούσει άλλους με προβλήματα με την Shell.
Πλέον βάζω από όπου βρω, με προτίμηση σε ανθρώπους που ξέρω. Ούτως η άλλως, όλες από το ίδιο εργοστάσιο έρχονται.
2008 Alpinweiss 335i Coupe
Vishnu Procede v4 / Riss Racing Downpipes / Forge Intercooler / aFe Cold Air Intake / Forge Diverter Valves / VKMotorwerks Oil Cooler / Riss Racing Oil Catch Can / 19'' Forged Two-piece Iconz 830z / H&R Sport Springs