chief (04-09-12)
Εκπληκτική φωτό.
Τρεις οδηγοί στο οικόπεδο και οι υπόλοιποι δυο που είναι στη πίστα, έχει τραβήξει ο καθένας το δικό του δρόμο.
Πέρα απ'τη πλάκα, ευτυχώς που δε χτύπησες.
Nikos
Αύριο το πρόγραμμα έχει Μέγαρα.
Αν είναι κάποιος στη διπλανή πίστα, ας περάσει μια βόλτα να γνωριστούμε.
Nikos
alexk (07-09-12)
Mπορεις να νοικιασεις καρτ στα μεγαρα? Θα ηθελα να ερθω αλλα θα δουλευω. Καλα να περασεις.
H ζωη ειναι μικρη......
Driftare περισσοτερο!!!
Τέλεια προπόνηση χθες, έσπασα το προσωπικό μου ρεκόρ και γύρισα 41,9
Απολαύστε το πρώτο βιντεάκι, έρχεται κι άλλο με συννεφιασμένο καιρό, έτοιμο να βρέξει, κεραυνούς κλπ
110km/hr έβγαλα στην ευθεία των κοντέινερ.
Nikos
alexk (16-09-12), chief (16-09-12), tamtamcafe (16-09-12), Vassilis ///M (16-09-12)
Μπραβο ρε Νικο.
M3 CSL
Nikos! (16-09-12)
Και το επόμενο βιντεάκι που σας έλεγα.
Τέλειο σκηνικό, συννεφιασμένο τοπίο, κεραυνοί στο βάθος και είναι τόσο σκοτεινά όσο χρειάζεται για να φαίνονται και τα LED του στροφομέτρου. Ένα από τα πιο ωραία σκέλη που έχω κάνει.
Enjoy!
Nikos
bill_m3 (16-09-12), chief (16-09-12), Leonidas_E39 (16-09-12), Vassilis ///M (16-09-12)
Ωραίος!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Nikos! (16-09-12)
Ένα "ανάποδο" καρτόδρομο απ'ότι το έχουν συνηθίσει οι περισσότεροι και μια ανάποδη μέρα.
Καταρχάς έτσι το καρτόδρομο είναι ΠΟΛΥ δύσκολο (ειδικά με εξατάχυτο), αφύσικο, χωρίς ορατότητα για το κατηφορικό κομμάτι και με ανάποδη κλίση.
Ξεκινήσαμε με λάθος setup, πολύ κράτημα εμπρός και πίσω με αποτέλεσμα να τελειώσουμε τα λάστιχα από το 3ο σκέλος στο οποίο είχα ΤΡΕΛΟΥΣ κραδασμούς. Ζυγοσταθμίσαμε, αλλά τα λάστιχα είχαν ήδη τελειώσει.
Τέσπα, ορίστε ένα βιντεάκι να παλεύω να μάθω να εμπιστεύομαι μια "ανάποδη" πίστα. Είναι η 3η μου προπόνηση εκεί και χρειάζονται πολλές ακόμα. Κοιτάξτε τον δισταγμό μου στα πατημένα κομμάτια. Από τα μέσα και μετά πηγαίνω πολύ καλύτερα πάντως γιατί σιγά-σιγά τη μαθαίνω:
https://www.youtube.com/watch?v=sySBF6SWCVU
Nikos
bill_m3 (28-10-12)