Εκπληκτικό μοτέρ και τιμόνι
Τέρας αξιοπιστίας
Respect στα R & τα S2K!
Για εμένα ότι είναι η BMW στα 6κύλινδρα είναι κ η Honda στα 4κυλινδρα...
Απλά : ΜΑΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Detailing Madness
Ο Ιαπωνας ΔΕ θα γινει ποτε bmw.
Tα τελευταια χρονια διακρινω καποιες ιταλικες επιροες ειδικα στο εσωτερικο που πραγματικα το χρειαζοταν, γιατι παντα ηταν κοτεσια κατ εμε.
Οπως ειπε και ο φιλος νικ200 λιγο νωριτερα, το μονο σχιστοματικο που θα διαλεγα(διαλεξα...) για fun to ride και ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ειναι το S2K και αυτο στη δευτερη γενια του 03-05.Μετα με οσα του κανανε μπηκε και αυτο στη φορμολη(vsa) και νωριτερα 00-03 ειχε αρκετα "μοτερικα" θεματακια...
nik200 (04-08-12)
nik200 (04-08-12)
Αυτο που παντα μου αρεσε με τα βετεκ, ειναι οτι τα 16αρια μεχρι τις 6κ πειγαιναν σαν ενα καλο 16αρι, ενω πανω απο εκει ξυριζανε στην κυριολεξια.
Το ιδιο και στα διλιτρα οπως s2k typeR.
Διλιτρο με 240 αλογα. Που το ξαναειδαμε αυτο???
sympether with chiefτης
Επειδή στην Ελλάδα έχουμε ένα απαρχαιωμένο σύστημα φορολόγησης ;
Η Ελλάδα είναι πολύ μικρό κομμάτι της αγοράς για να αναγκάσει κάποιον κατασκευαστή να επενδύσει σε μικρά μοτέρ.
Αν το δικό μας φορολογικό σύστημα υπήρχε σε όλη την Ευρώπη θα είχαν όλα τα αυτοκίνητα 150 άλογα στο λίτρο
Mε S2K ΟΤΙ τυχαιο πατημα εχω κανει και ειμαι χαμηλα, σε καμια περιπτωση δεν εχω περασει μπροστα.
Αυτο που θελω να τονισω με το παραπανω ειναι πως εσυ με το Ζ οπου (σχεδον) και να εισαι αμα πατησεις γκαζι εχεις μια γραμικοτητα.Το vtec πριν ανοιξει ειναι σα να οδηγεις jazz (οπως και η καταναλωση) ενω οταν ανοιξει μετα τις 5k μπορει να προσφερει πολλες συγκινησεις αλλα και να περασει και δυνατοτερα σε ιππους αμαξια.......
Δεν το νομίζω!!!
Η μαγκιά και η τεχνογνωσία φαίνεται στην βιομηχανία εκείνη η οποία μπορεί να βγάλει άλογα αρμοσφαιρικά...
Το να βάλεις ένα turbo & supercharger στο Golf το 1400 και να βγάλεις 170 άλογα ναι μεν τεχνολογικά κάτι μου λέει, αλλά το να βγάλεις στα 1600 κυβικά 160 άλογα & στα 2000 200 & 240 άλογα ατμόσφαιρα μου λέει πολλά περισσότερα....
Detailing Madness
super duper (06-08-12)