ωριστε πως ειναι τα aftermarket led
ποιον μετασχηματιστη αλαζουμε, κ που τον βρισκουμε σαν ανταλακτικο?
ωριστε πως ειναι τα aftermarket led
ποιον μετασχηματιστη αλαζουμε, κ που τον βρισκουμε σαν ανταλακτικο?
BILL007 (14-03-14), mitsos_chania (14-03-14), Vassilis ///M (14-03-14)
mormon (14-03-14)
Βασιλη εσυ που εχεις γνησια φαναρια,δεν ξερω αν ειναι ιδια η αιτια του προβληματος.
Στην δικη μου περιπτωση,το φαναρι θα βγει στον παγκο να μετρηθει και να γινει ενας καινουριος μετασχηματιστης με πιο ποιοτικα υλικα
mormon (14-03-14), Vassilis ///M (14-03-14)
κ ποιος φτιαχνει τετοιο μετασχηματιστη?
να υποθεσω ηλεκτρολογος?
Eίναι ολοφάνερο με βάση τα συμπτώματα ότι απο κάπου έχω απώλεια τάσης γι'αυτό όπως ανέφερα σε παραπάνω post έχω χαμηλής έντασης Led...
Δυο απο τις κουκίδες του φαναριού έχουν χαμηλή ένταση φωτεινότητας που μετά απο λίγο το ένα θα φτιάξει κανονικά και το άλλο θα σβήσει τελείως σαν καμμένο...
Δεν παίζει ρόλο νομίζω αν είναι γνήσιο ή aftermarket αφού το σύμπτωμα είναι το ίδιο και στα δύο...
Bazil Van Sinner (14-03-14)
Δεν γινεται να μην εχει τετοιο κουτακι.......δηλαδη μετασχηματιστη μιας και τα λεντ ως διοδοι για να αγουν θελουν μονο 0.7 V δυναμικο σατ ακρα τους!
Η κατασκευη ενος τετοιου μετασχηματιστη ειναι ευκολη και σχετικα απλη αν το χεις με την ηλεκτρονικη αλλα χρειαζεται και σωστα εργαλεια ωστε να γινουν σωστες κολησεις και οχι παλι ψυχρες !
Το πιο σωστο ειναι η αγορα ενος ετοιμου! Υπαρχει ποικιλια .....
Τσεκαρετε εδω σιγουρα θα εχει https://www.electronicsworld.gr/new_site/
Βεβαια δεν ξερω σε τι μεγεθος ειναι ο ηδη υπαρχων !
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Bazil Van Sinner (14-03-14), BILL007 (14-03-14), Leonidas_E39 (14-03-14), mormon (14-03-14), Vassilis ///M (14-03-14), Βασιλης (14-03-14)
Ο μετασχηματιστής είναι το μαύρο κουτάκι που είναι σαν <<σπιρτόκουτο>>.Το βρήκα σε μαγαζί που πουλάει aftermarket και αξεσουάρ αυτοκινήτων.'Όποιος θέλει παραπάμω πληροφορίες με πμ