Οπως και να 'χει, τo στοχο μας τον πετυχαιναμε!!!!....μας κοιτουσαν οι γκομενες!!!
Δες εδω τον Αλεξη απο την Πατρα, οταν ηταν μικρος στην Αυστραλια, τι ειχε σκαρφιστει για να εχει ηχο V10!!!
εδωσε και ιδεα για παραγωγη:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 06-05-12 στις 10:08
aristent (06-05-12)
με τραπουλόχαρτο (πλαστική τράπουλα) στο κάτωθι εμφανιζόμενο:
μέχρι και κοντέρ του είχα βάλει, θυμάμαι με τελική 80 km/h αλλά μέχρι 45-50 έιχα καταφέρει να φτάσω. Του είχα βάλει και φλάς πίσω...
Εχω και "παράσημα" στα γόνατα απο εκείνες τις -ωραίες- εποχές.
Το θυμάμαι εκείνο το ποδηλατάκι με νοσταλγία, ο μοχλός ταχυτήτων, η σέλα και η τιμονάρα αλλά chopper μου είχαν πάρει τα μυαλά.
Με "κοντρα" πισω αντι για φρενο ειχε κανεις??
Πολυ το παντιλικι
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
fast-enough (22-05-12), Kostas_1 (06-05-12), Leonidas_E39 (17-05-13), Samaro (06-05-12), sheriff (02-08-15), VanVIC (06-05-12)
Στην εποχή μου, ποδήλατο είχαν οι προνομιούχοι !
Ευτυχώς ενας μπάρμπας μου, μου χάρισε ένα σχεδόν καινούργιο , που δεν χρειαζόταν !
Το χρησιμοποιούσα στο "εξοχικό" στη Σαλαμίνα, για βόλτες αλλά και θελήματα !
Βαρύ, δυσκέλετο αλλά αγαπημένο !
Εχει πέσει πολλές φορές στη θάλλασα μαζί μου απο τον μώλο, δίνοντας μιά μεγαλοπρέπεια στις βουτιές και προσφέροντας γέλιο και διασκέδαση στην ανέμελη παρέα της εποχής ! !
Ωραία χρόνια !!
Στη φωτογραφία (απο φωτογραφία που τραβήχτηκε πέρσι) διακρίνονται τα "αυτοκινητιστικά " αυτοκόλητα μιάς και το αυτοκίνητο (που δεν υπήρχε τότε στην οικογένεια) ηταν πάντα η μεγάλη μου αγάπη.
Φρένα, φτερά κλπ ήταν περιτά !
Δεκαετία '60, υπήρχαν μαγαζιά που νοίκιαζαν ποδήλατα με την ώρα. τα "8αρια", 8 δρχ η ώρα, ηταν τα καινούργια, αντίστοιχα πέφταμε στα 6αρια, 4αρια, 2αρια. Τα τελευταία είχαν μόνο κόντρα, στραβές ρόδες, αθλιες σόλες.
Σε έπερνε η κατηφόρα και όπως αμέριμνος έκανε πισοπεταλιά να ξεμουδιάσουν τα πόδια, σε κλάσματα δευτερολέπτου, βρισκόσουν οριζοντιομένος στο χώμα, γδαρμένος, ματωμένος, γιατί και η άσφαλτος ήταν πολυτέλεια στους δρόμους.
Το να έχει ποδήλατο κάποιος τότε, χωρίς υπερβολή, ήταν σαν να έχει σήμερα 1000αρα μηχανή.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
aristent (06-05-12), nikos valvetronic (07-05-12), Ptboul (08-05-12), Samaro (06-05-12), VanVIC (06-05-12)
Θέλω εναν τέτοιο σκύλο για το ποδήλατο !!!!
https://www.youtube.com/watch?v=6HB-DKO1Xmk
aristent (10-05-12), Kostas_1 (10-05-12), Leonidas_E39 (17-05-13)