Panos 316T (30-04-12), Ptboul (30-04-12), VanVIC (29-04-12)
[QUOTE=liakos;268402]Τότε νομίζω σωστά ψάχνεις με τα λίγα που ξέρω.
Μπορείς να ψάξεις και στα CUBE
Για περισσότερα άμα έχεις όρεξη μπες εδώ, ώστε να πάρεις μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη όσο είναι αυτό δυνατό.
Αυτό που δείχνεις εσύ σαν κατηγορία έχει πιο λεπτό λάστιχο από trecking
Εγώ θέλω να πάω και λίγο χωματάκι, μην φανταστείς να κάνω full off road
Τέλοσπάντων θα πάω αύριο να δω από κοντά το sportster 20 και βλέπουμε..
Detailing Madness
[QUOTE=stef;268453]Και τα sub έχουν χοντρούτσικο λαστιχάκι (622-37). Το δικό μου σε χώμα (π.χ. βόλτες στο Τατόι) δεν είχε κανένα πρόβλημα, εννοείται βέβαια ότι σε καταβάσεις απότομες με χώμα θα πηγαίνεις πολύ σιγά.... Πιστεύω, χωρίς ανάρτηση θα το ευχαριστηθείς καλύτερα στην πόλη.
Για να δείτε πόσο μπροστά είναι η Αρκαδική Ριβιέρα τέτοια είχε το '89 στο Άστρος κ τα είχαμε κάνει όλα μΝί.
Είχαμε πέσει επάνω σε Ε200 της εποχής..
Κάναμε χειρόφρενα κ είχαμε τουμπάρει άπειρες φορές
Είχαμε πέσει επάνω σε κόσμο
Είχαμε μπει μέσα σε μαγαζί
Είχαμε σκάζει τα λάστιχα άπειρες φορές.
Τελικά ο δήμος τα απαγόρευσε το '91 αν θυμάμαι καλά γιατί και άλλοι είχαν την ίδια κατάληξη με εμάς..
Γενικά είναι δημόσιος κίνδυνος πόσο μάλλον στην πόΛη..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ptboul : 30-04-12 στις 12:51
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Panos 316T (30-04-12)
Στεφ απο τα δυο που εβαλες αν σε παιρνει οικονομικα παρε το 20.Ειναι σχεδον ιδιο με ανωτερα περιφερειακα
Γιατί δεν κάνεις και καμία βόλτα στα forums ; Cyclist και Podilatess έχει αρκετά καλές τιμές.
Προσωπικά έχω πάρει αρκετά πράγματα από εκεί για το δικό μου σε πολύ πεσμένες τιμές.
Και αν υπάρχει και απόδειξη αγοράς (που στα περισσότερα οι σοβαροί πωλητές έχουν) ισχύουν κανονικά όλες οι εγγυήσεις.
ΥΓ: επειδή το cyclist είναι φόρουμ του αντίστοιχου καταστήματος δεν θέλω να εννοηθεί ότι προωθώ τα συμφέροντά του.
liakos (01-05-12)
Ναι ρε Αρη!!!
....θυμασαι τοτε που βαζαμε με τα ποδηλατα κοντρες???
....θυμασαι που καναμε παντιλικι στο ψιλο χαλικι με το ποδηλατο και μετα καναμε στην μια ροδα σουζα ολη την κεντρικη οδο στη γειτονια μας???
....θυμασαι τα κ@λοπαιδα που ειχαν εκεινα τα καλα ποδηλατα με ελαφρυ σκελετο απο αλουμινιο και μας ριχνανε στ'αυτια επειδη ηταν 16ταχυτα???
.....θυμασαι τα...... νιατα μας???
aristent (06-05-12), katsaraios (06-05-12), VanVIC (06-05-12)