Εκει που κοντευει να τερματισει το κοντερ βαραει ενα restart το router, παθαινουν κοκομπλοκο τα φρενα και
Σίγουρα θα το χρησιμοποιούσα εν κινήσει
Πάρα πολύ πιθανό να το χρησιμοποιούσα τακτικά εν κινήσει (ακομα και σε φανάρι ή κίνηση)
Πιθανό να το χρησιμοποιούσα τακτικά εν κινήσει (ακομα και σε φανάρι ή κίνηση)
Πολύ δύσκολα να το χρησιμοποιούσα εν κινήσει (ακομα και σε φανάρι ή κίνηση)
Απίθανο να το χρησιμοποιούσα εν κινήσει (ακομα και σε φανάρι ή κίνηση)
Εκει που κοντευει να τερματισει το κοντερ βαραει ενα restart το router, παθαινουν κοκομπλοκο τα φρενα και
συμφωνω απολυτα.στην εποχη της τεχνολογιας καποιοι τη χειριζονται κακοβουλα.
αυτο ξαναπες το!!!!
κατι αναλογο εχει συμβει με συναγερμους που εχουν μπλοκαρει.
εγω παντως δεν θα μπορουσα να το χρησιμοποιω εν κινηση.ειναι πολυ επικυνδυνο κ θα το απεφευγα.ασε δε που δε θα το χαιρομουνα.να φανταστειτε οτι ακομα στο gps καμια φορα που βαζω διευθυνσεις προτιμω να σταματησω κ να γραψω.θα μου αρεσε να υπηρχε ενα τετοιο συστημα στο αμαξι το οποιο να παρεχει σχεδον τα παντα ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ!!!τι εννοω???
να μην μπορεις να πληκτρολογησεις (για ιντερνετ) αν το αμαξι κινειται εστω κ με 2 χιλιομετρα.ετσι αποφευγεται ενα μεγαλο ποσοστο προκλησεις ατυχηματος.αντιλαμβανομαι οτι η απαντηση μου ειναι καπως γενικη αλλα πιστευω αντιλαμβανεσαι το πνευμα της υπαρξης του.
Και πάλι αυτό δεν δουλεύει Γιάννη...Σκέψου το παράδειγμα με την ΤV. Το module κανονικά δεν παίζει εν κινήσει,ωστόσο πάρα πολλοί το ξεκλειδώνουν Το ίδιο και με ζώνες ασφαλείας που παρακάμπτουν τα συστήματα προειδοποίησης και ένα σωρό άλλα παραδείγματα...
Το θέμα είναι βρεθεί ο παλμός των πραγμάτων, αν και φαίνεται ποιος είναι (τώρα είναι καλό ή κακό αυτό είναι άλλη ιστορία)
aristent (24-05-13)
φωνητικές εντολές.
BILL007 (24-05-13), chrisgiapz3 (24-05-13)
απο δαυτο εχουμε καει πολλακις κυριος
BILL007 (25-05-13)
Πρώτα πρώτα Καλή επιτυχία στην πτυχιακή σου Βασιλη. Εγώ με τόσα που έχουν δει τα μάτια μου δεν θα το χρησιμοποιούσα. Ούτε θα το ακούμπαγα...
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
BILL007 (26-05-13)
Τεταρτη επιλογη γιατι πρεπει να ειμαστε συγκεντρωμενοι οταν οδηγουμε
I will remember before I forget
BILL007 (27-05-13)
Bill, δύσκολο το θέμα σου και εγείρει σύνθετη σκέψη που επι του παρόντος δεν δύναμαι να απαντήσω μονολεκτικά.
Είναι κάτι σαν την τηλεόραση πριν 50 χρόνια. Μηχάνημα του διαβόλου τότε, δεν ζεις με κάτω από 50'' τώρα.
και ο πρόεδρας έχει τα δίκια του αλλά και ο Χρηστάρας. Οπότε για άλλη μια φορά θα καταλήξω στο παν μέτρον άριστον.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 07-06-13 στις 21:24
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
BILL007 (27-05-13)
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την συμμετοχή σας!
Ptboul (07-06-13)