Imola Red
Electric Red
Το μ3 ειναι imola για συγκριση
Imola Red
Electric Red
Το μ3 ειναι imola για συγκριση
Panos 316T (24-05-13)
Αnthracite (το οποιο btw τα σπαει)
Sterling Gray
Bitz (25-05-13), Panos 316T (24-05-13), Vassilis ///M (23-05-13)
Phoenix Yellow
Dakar Yellow
Oxford Green
Orinico Green
Petrol Mica
Μετα απο ολα αυτα δηλαδη νομιζω ειναι αμαρτια να πας για απλο μαυρο...
το Phoenix Yellow μ αρεσει, ειναι ομορφο αλλα ειναι λιγο ιδιαιτερο και σε πολλους θα ξενιζει.
Απο κει και περα estoril και laguna seca ειναι τρομερα αν σ αρεσει και σκεφτεσαι για μπλε
και
Για κοκκινο οχι το hellrot γιατι παει καλυτερα στη 3ρα αλλα καλυτερα το imolarot που του δινει αλλο αερα.
Κοιτα και το alpine weiss που ειναι και της μοδος!!
https://i534.photobucket.com/albums/...i/DSC_1542.jpg
nikos1400 (24-05-13)
αυτο που εκανα το προηγουμενο αμαξι μου απλο απλο μαυρο δεν ητανε.ειναι με αρκετο μεταλλο κ το δειχνει πολυ ωραιο.(BLACK PANTHER της ford απο 2000 κ υστερα)παντως απο τα χρωματα που εδειξες 4 ητανε που μ' αρεσαν κ το πιο εκκεντρικο χρωμα το phοenix yellow.δειχνει πολυ ωραιο κ με το αναλογο στησιμο μαμαει.
Vasilis M3 (25-05-13)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Panos 316T (24-05-13)
Επειδή το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ λίγο παλιότερα, 2 προτάσεις κι από εμένα:
- Αν το κάνεις μπλε, ή Le Mans Blue ή Williams Blue. Γενικά σε μπλε πιστεύω είναι η πιο ωραία εκδοχή της Ε39, οποιαδήποτε απόχρωση του μπλε.
- Εμένα μου αρέσει και σε Oxford Green. "Βρεττανίζει" λίγο, φέρνει λίγο από Jaguar κλπ, αλλά το κάνει πολύ κυριλάτο.
Βρες κάπου το Θέμα που έχει ανοικτεί με όλα τα Individual χρώματα και διάλεξε ποιο σου αρέσει περισσότερο. Αφού θα το κάνεις που θα το κάνεις, κάντο ξεχωριστό..!
BILL007 (25-05-13)