Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 36

Θέμα: φορητοτητα!!!

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στάθη δεν λέει αυτό ο φίλος!

Απλά στη vodafone δεν μπορείς να μιλήσεις με viber κτλ (σε 3g) αν δεν έχεις πρόγραμμα συμβολαίου από 50¤ και πάνω!!

Απαράδεκτο!!!!!

2. The Following User Says Thank You to bill_m3 For This Useful Post:

Ptboul (26-10-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

και στην κοσμοτε που ειναι Νο1 παιρνεις τηλεφωνο στην εξυπηρετηση για να σε βοηθησουν και σου λενε, τωρα δεν μπορουμε παρτε αργοτερα.
    καθε εταιρια εχει την πολιτικη της και η vodafone και η cosmote και ολες.
    αυτη η πολιτικη σε καποιους αρεσει σε καποιους οχι.
    π.χ. εμενα δεν θα με ενδιεφερε η δυνατοτητα αυτη με το viber γιατι δεν μου αρεσε η εφαρμογη και την εβγαλα.
    καποιον αλλο τον πειραζει, λογικο, αλλα αυτο δεν καθιστα μια εταιρια "απατεωνα".

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λοιπόν, για να εξηγήσω τί και πώς. Οι λογαριασμοί στη συγκεκριμένη εταιρία ως δεύτερο κινητό έρχονταν πάντα παραπάνω απ'ότι περίμενα, όχι πολύ, οπότε μπορεί να ήταν η εντύπωσή μου έλεγα. Έλα όμως που μια περίοδο ο αριθμός αυτό ήταν σε κινητό τύπου νοκια 3210 και μου έρχεται ο λογαριασμός χρεωμένος με 2 mms. Φυσικά με την πρόφαση της προστασίας περιβάλλοντος και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο η εταιρία αυτή δεν εκδίδει αναλυτικούς εκτός και αν το ζητήσεις και δεν φαίνονταν πουθενά προς τα που στάλθηκαν. Πήγα στο κατάστημα και εδώ και κάτι μήνες περιμένω την απάντησή τους.... Μετά από αναζήτηση στο νετ βρήκα αντίστοιχες εμπειρίες μόνο από συγκεκριμένη εταιρία και φυσικά δεν το θεώρησα τυχαίο. Αυτά τα ολίγα, φυσικά επίτηδες δεν αναφέρω όνομα και καλό θα ήταν να μην φαίνεται ούτε πιο πάνω, καθώς πολύ εύκολα βρίσκεις για ποιά εταιρία μιλάμε

5. The Following User Says Thank You to lefterishatzi For This Useful Post:

Stathis (25-10-12)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σε έναν επαγγελματικό χώρο έβαλα χολς και βρήκα την υγεία μου ούτε τα τηλέφωνα χτυπάνε ούτε απο το κέντρο σεκιουριτι σε ενοχλούν ποτέ ότι χτύπησε ο συναγερμός ο δε λογαριασμός ο ελάχιστος δυνατός μόνο το πάγιο,ήταν ότι καλύτερο ζητούσα απο μια εταιρία απλά δεν δουλεύει σχεδόν ποτέ η γραμμη
    αντε γεια...

7. The Following User Says Thank You to hades7 For This Useful Post:

Eleni (26-10-12)

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χαχαχαχα, λοιπόν επειδή ξεφεύγουμε. Εγώ αυτό που λέω τα 50Ε το χρόνο που μπορεί να γλιτώσει κανένας από ένα καλύτερο συμβόλαιο δεν είναι πάντα τόσο αθώα. Προσοχή..

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

έλα μωρέ σωστά δουλειά να γίνεται, και αν γίνει και κάποιο λάθος καμμιά φορά δεν πειράζει.

εγώ ξέρω ότι απο την αναφερθέντα εταιρεία οι λογαριασμοί δεν έπεφταν κάτω απο τα 600 ευρά, ενώ απο wind δεν έχουμε δει λογαριασμό πάνω απο 350.

περί σήματος κτλ κτλ, δεν το συζητάω καν...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Όσον αφορά τα κινητά, παρεμφερή προγράμματα με τη Wind έβρισκα και στην Cosmote. Η Wind έχει όμως ένα οικογενειακό πρόγραμμα που συνδυάζει και πάμφθηνο σταθερό με Internet, επιτρέποντας και δωρεάν κλήσεις μεταξύ του κινητού μου και του σταθερού σαν ενδοεπικοινωνία. Το αποτέλεσμα είναι εκεί που πλήρωνα 120 ευρώ + ΦΠΑ το μήνα για τα δυο κινητά και 90 ευρώ το δίμηνο στο conn-x, να πληρώνω 66 ευρώ συμπ. ΦΠΑ το μήνα για όλα μαζί.

Υπάρχει και μεγάλη διαφορά στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών. Η κυρία που με πήρε τηλ. ήταν ειλικρινέστατη και μου εξήγησε πως στην περιοχή μου χρονίζουν από 14-22 Mbps,. Όταν είχα μιλήσει με τον ΟΤΕ είχα φάει τρελό παραμύθι για warp ταχύτητες έως και μελλοντικό φθηνό broadband με οπτική ίνα μέχρι το καζανάκι της τουαλέτας μου. Τελικά κατέληξα να χρονίζω με ζόρι στα 17 Mbps και μάλιστα με δικό μου router, αφού το δικό τους είχε εμβέλεια ασύρματου πληκτρολογίου.

Rides
    2

Προεπιλογή

Η κυρία που με πήρε τηλ. ήταν ειλικρινέστατη και μου εξήγησε πως στην περιοχή μου χρονίζουν από 14-22 Mbps
    αυτο θα φανει οταν θα ενεργοποιηθεις.

αν πιασεις πανω απο 12 θα εισαι τυχερος.

Rides
    2

Προεπιλογή

Η κυρία που με πήρε τηλ. ήταν ειλικρινέστατη και μου εξήγησε πως στην περιοχή μου χρονίζουν από 14-22 Mbps
    αυτο θα φανει οταν θα ενεργοποιηθεις.

αν πιασεις πανω απο 12 θα εισαι τυχερος.

Rides
    0

Προεπιλογή

το πόσο ψηλά συγχρονίζει το DSL εξαρτάται από πολλούς παράγοντες με κυριότερους την απόσταση από τον (Π)ΟΤΕ και την ποιότητα του router.

Αυτό δεν είναι σε καμιά περίπτωση ειλικρινές αφού από τα 14 μέχρι τα 22 είναι αλλα 8mbps. (δηλαδή 800Kb/s περισσότερη ταχύτητα στο κατέβασμα)
    Μπορείς να ρωτήσεις πόση είναι η καλωδιακή σου απόσταση και από εκεί μπορείς να έχεις μια πιο σαφή εικόνα σχετικά με την ταχύτητα που θα "κλειδώσεις".

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP