Aφου δεν υπαρχει το CSL θα χτυπαγα Porsche....η GTS ειναι σαφως χειροτερο αμαξι,ενα αποτυχημενο κολπο marketing για τα κοροιδα (no offense Νασο δεν το λεω προσωπικα) και σαφεστατα δεν προκειται να πλησιασει σε συλλεκτικοτητα ουτε την GT3 ουτε καν την ''παλια'' SPORT EVO.Πεταμενα λεφτα λυπαμαι που το λεω......αν θελουμε να ειμαστε αντικειμενικοι και χωρις παρωπιδες....
Βεβαια απο ολα τα παραπανω θα διαλεγα μια DTM M3 E30 και θα τελειωνανε εκει ολα........πολλα ειπα παλι εεε????
insane in the ///Midbrain
alexk (04-05-12), chief (04-05-12), dark knight (04-05-12), Panos 316T (04-05-12), Vasilis M3 (03-05-12)
καμμιά σχέση θείο, το τέντωσες τελείως...τα αγωνιστηκά δλδ τι είναι???και τα δύο αυτοκίνητα είναι τελείως focused, και πρέπει να έχουν και τον ανάλογο αισθητικό χαρακτήρα, προδίδωντας το τι είδος αυτοκίνητο είναι.
προσωπικά το γκε τε 3, θεωρώ ότι είναι και διακτιρικό για αυτό που πραγματικά είναι, και η απλώστρα του για μένα είναι σκέτο κόσμημα, εν αντιθέση με το εξάμβλωμα της πεμβέ. ένα σι ες ελ χούντ νομίζω θα ήταν αρκετό.
δεν ξέρω τι λένε άλλοι περί ταξιδίου και ειδικής χρήσης, αλλά ειλικρινά δεν θα μου καιγόταν καρφί αν το είχα.
και για καθημερινό θα το είχα, και θα έκανα ότι ταξίδι ήθελα χωρίς να έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα και ενδιασμό...
θα το'παιρνα, και θα του γ@μουσ@ την μανούλα, χωρίς φόβο και πάθος...
sympether with chiefτης
Φοβερό αμάξι και εμφανισιακά αλλά και οδηγικά.
Είναι αμάξι το οποιό μπορείς να πας και για καφέ,και ταξίδι αλλά αν το είχα εγώ η κύρια χρήση που θα του έκανα θα ήταν αυτή του Track day car.Αλλωστέ για αυτό έχει φτιαχτεί,για εκεί προορίζονται και τα 2 αμάξια του συγκριτικού και όχι για ταξίδια όπως αναφέρθηκε στην αρχή!
Thomelef (03-05-12)
Οποιο και να πάρω τουλάχιστον έχει το μισο κειτζ(άχρηστο πουλ Μουρ) για να κρεμαω τα βρακια μου και τις φτερούγες για να ακουμπαω τον καφε οταν θα περιμένω τα πιπινια έξω με το γυαλί! Καθημερινά δεν τα λες.... Θα μου ήταν άχρηστο αν μπορέσω κάποτε να τα πάω ίσως να τα ζηλευα...
GT3 RS δαγκωτό!
Το Μ3 απλά δεν υφίσταται στην πίστα δίπλα στον θρύλο...
Βέβαια ο Γιάννης για άλλο λόγο κάνει το poll...
Για να δει εαν θα πάρει Μ3 ή 997 πoλιτικό.....
Detailing Madness
Thomelef (04-05-12)
Vasilis M3 (04-05-12)
γιατί δεν είναι για ταξιδάκι παρακαλώ???
ο καθένας το ζεί όπως γουστάρει. αν κάποιος θέλει να πάρει ένα αμάξι και να το καμαρώνει χωρίς να το κινεί, πρόβλημα του. αν κάποιος θέλει να κάνει υπερατλαντικά ταξίδια, πάλι πρόβλημα του, αν πάλι κάποιος θέλει να το βγάζει μια φορά το τετράμηνο για πίστα, επίσεις πρόβλημα του.
εγώ απλά θα τα έκανα όλα, πλήν του να κάθομαι και να το κοιτάω. κάθε μέρα πάνω θα είμουν, και θα του έγραφα όσα περισσότερα χιλιόμετρα μπορούσα.
sympether with chiefτης
E89 Z4 sDrive35i DCT
Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels
Tuned by Ace Motorsport